Välkommen till oss på Autoexperten när du är i stort, litet eller lagom behov av en bilverkstad i Botkyrka. Herrgård, stuga, höghus, granne med ett slott, i Norsborg eller rent av del av The Latin Kings. Det är just din bil vi står redo för att ta oss an. 

Ibland kan det verka som att vi jonglerar med verktygen på våra verkstäder, men det är ingenting mot vad de håller på med borta hos Cirkus Cirkör. För att inte tala om Sven Tumba som hade så många järn i elden att det var svårt att räkna dem. Men hällristningarna i kommunen tror vi inte att Sven har något med att göra i alla fall. Vi på Autoexperten håller oss till en sak, det vi är bäst på. Bilar.

När du lämnar in din bil på en Autoexperten bilverkstad i Botkyrka kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Vi servar och reparerar din bil efter konstens alla regler på ett fackmannamässigt sätt enligt din biltillverkares instruktioner. Det innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om du råkar ha en sådan kvar. Du får också 12 månaders fri assistansförsäkring vid bilservice och 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar vi använder i arbetet med din bil.

 

Söker du en särskild tjänst?

Varför en Autoexperten bilverkstad.

Vi reparerar din bil och vi lämnar 3 års garanti på våra reservdelar.

Gör du en bilservice hos oss så ingår en assistansförsäkring i 12 månader.

Du kan också dela upp din betalning i upp till 24 månader om du så önskar.

Vi servar och reparerar med godkända reservdelar enligt EUs förordning (1400/2002/EG) därmed förblir biltillverkarens garanti intakt.