Välkommen till oss på Autoexperten när du är i stort, litet eller lagom behov av en bilverkstad i Botkyrka. Herrgård, stuga, höghus, granne med ett slott, i Norsborg eller rent av del av The Latin Kings. Det är just din bil vi står redo för att ta oss an. 

Ibland kan det verka som att vi jonglerar med verktygen på våra verkstäder, men det är ingenting mot vad de håller på med borta hos Cirkus Cirkör. För att inte tala om Sven Tumba som hade så många järn i elden att det var svårt att räkna dem. Men hällristningarna i kommunen tror vi inte att Sven har något med att göra i alla fall. Vi på Autoexperten håller oss till en sak, det vi är bäst på. Bilar.

När du lämnar in din bil på en Autoexperten bilverkstad i Botkyrka kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Vi servar och reparerar din bil efter konstens alla regler på ett fackmannamässigt sätt enligt din biltillverkares instruktioner. Det innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om du råkar ha en sådan kvar. Du får också 12 månaders fri assistansförsäkring vid bilservice och 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar vi använder i arbetet med din bil.

 

Söker du en särskild tjänst?

Vi tror på att i första hand laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Hållbart, enkelt och smart!

Autoexperten erbjuder dig och din bil

  • bibehållen nybilsgaranti när du servara din bil hos oss
  • 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • 12 månaders gratis assistansförsäkring vid bilservice
  • hjälp oavsett var i landet du befinner dig - Vi har 350 bilverkstäder i Sverige
  • möjlighet att delbetala verkstadsjobbet räntefritt i upp till 24 månader.