Ser bilen ut som att den dragits genom Svartån och sedan använts som Millencolins turnébuss? Vill du ha hjälp med en bilservice i Örebro? Det ordnar vi! Autoexperten har inte bara bilverkstad i Örebro utan flera bilverkstäder i Närke, varav en dessutom är ackrediterad!

Att våra bilverkstäder finns utspridda över Närke och dess städer och tätorter gör det lätt för dig att hitta en bilverkstad nära dig. Våra verkstäder finns förutom i själva Örebro även i Kumla, Odensbacken, Pålsbåda, Östansjö, Åsbro och vid Örebro flygplats. Utökar du söknätet lite till hittar du oss även i Laxå, Karlskoga, Askersund och ännu längre bort i Arboga och Nora.

I kartan nedan hittar du din bilverkstad i Örebro och dess närområden. Du kan med hjälp av vårt sökfilter hitta en bilverkstad som utför den tjänst som du söker för ditt fordon. Gå in på verkstadens sida för att skicka en offertförfrågan och få en prisuppgift på det du behöver ha hjälp med på din bil.

Autoexperten har tre års funktionsgaranti på reservdelar och vi erbjuder 12 månaders assistansförsäkring när du gör din bilservice hos oss.

Söker du en särskild tjänst?