Låt Autoexperten Fleet ta hand om era tjänstebilar. Vi erbjuder bilservice, reparation och däckhotell, allt samlat på ett ställe för hela er vagnpark oavsett storlek. När ni servar era bilar hos Autoexperten bibehåller ni nybilsgarantin och assistansförsäkring ingår i 12 månader.

Autoexperten fleet – vi får er vagnpark att leva längre

Vår fleettjänst förenklar er hantering och administration av tjänstebilar. Vi skräddarsyr ett fleetavtal som passar ert företagsbehov baserat på antal bilar, hur de används och vilka tjänster ni önskar till er vagnpark. Ni lämnar in era bilar på valfria Autoexperten bilverkstäder oavsett var i Sverige ni befinner er, vi är en rikstäckande bilverkstadskedja. Vi förenklar er administration genom att fakturan kommer från en fakturaleverantör, Autoexperten Fleet, och fakturan omfattar hela er vagnpark.

Ett tryggt val med Autoexperten Fleet

  • 3 års garanti på alla reservdelar
  • Bibehållen nybilsgaranti
  • Gratis assistansförsäkring i 12 månader

Att vara en Godkänd Bilverkstad ger dig som kund en ökad trygghet. Godkänd Bilverkstad är en kvalitetsstandard med syftet är att säkerställa att våra verkstäder efterlever de lagar, förordningar och krav inom miljö och säkerhet som branschen kräver.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och hjälper er att skräddarsy en lösning som uppfyller era behov och förenklar er hantering av era tjänstebilar.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!