Visst vore det väl skönt med ett samlat grepp kring företagets bilar? Med Autoexperten Fleet får vi bilarna att rulla på - i vått och torrt. Smart och enkelt. När du lämnar in bilen till en av våra 350 verkstäder så kan du känna dig trygg med att såväl arbetet som reservdelarna håller högsta kvalitet - det är något vi är stolta över.

Autoexperten Fleet - kontakt


Tryggt och enkelt med vårt Fleeterbjudande

Visst vore det väl skönt med ett samlat grepp kring företagets bilar? Med Autoexperten Fleet får vi bilarna att rulla på - i vått och torrt. Smart och enkelt. När du lämnar in bilen till en av våra 350 verkstäder så kan du känna dig trygg med att såväl arbetet som reservdelarna håller högsta kvalitet - det är något vi är stolta över.

» Service, reparation och däckhantering på samma plats
» Kundservice mellan kl 07.00-22.00 alla dagar
» Ett pris, 350 verkstäder
» Bokning och fakturering 
» Offerttjänst 
» Servicecenter 
» Fri Assistansförsäkring vid service hos en Autoexperten-verkstad

Autoexperten fleet – vi tar hand om era företagsbilar
Vår fleettjänst förenklar er hantering av tjänstebilar. Vi skräddarsyr en lösning som passar ert företagsbehov baserat på antal bilar, hur de används och vilka tjänster ni önskar till er fordonspark.

Ett fleetavtal utgår alltid från service och reparationer till alla era fordon med en enkel administration. De flesta av våra kunder väljer även till däckhotell med däckbyte och uppdatering till nya däck när det är dags att byta för att vara säker på vägen. Om ni har höga krav på att undvika stillestånd är ett fleetavtal med Autoexperten rätt.

För all service och reparation använder vi bildelar som motsvarar minst originalkvalitet och uppfyller EUs förordning (1400/2002/EG). Detta innebär att nybilsgarantin för era fordon gäller när ni har ett fleetavtal hos Autoexperten. Vi lämnar även 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar och 1 års eller 1000 mils garanti på arbetet vi utfört, beroende på vad som uppnås först.

Ni ska känna er trygga med Autoexperten – vi vet hur viktigt det är för företag att bilar rullar. Därför ingår det alltid 1 års fri Assistansförsäkring vid service.

Rätt service för rätt bil

Autoexperten servar bilar på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner utifrån fabrikat, årsmodell, motor och modellkod samt vilket serviceintervall som är aktuellt för just den bilen. Vi följer alltid biltillverkarens serviceschema och använder bara delar och vätskor vi vet håller originalkvalitet eller bättre. Därför påverkas inte nybilsgarantin på nyare bilar som servas av oss. Vi för protokoll så det finns en komplett service och reparationshistorik på bilen. ​Vi hanterar även de digitala serviceböcker som en del bilfabrikanter gått över till och arbetar i samma plattformar som originalverkstäderna.

Uppföljning

Alla verkstadsbesök hos oss dokumenteras och lagras i våra system på fordonsnivå, oavsett vilken av våra verkstäder du besöker. Vi har koll på vad som gjorts och inte gjorts på era bilar och vad det har kostat.

Den fria eftermarknaden

Våra verkstäder använder bara bildelar från Autoexperten när de utför en service. Bildelarna uppfyller EUs förordning (1400/2002/EG), vilket innebär att bildelarna minst motsvarar originalkvalitet.

  • I och med att vi följer biltillverkarens rekommendationer samt använder reservdelar som motsvarar originalkvalitet så uppfyller vi EUs direktiv och därmed fortsätter bilens nybilsgaranti att gälla. 
  • Delarna Autoexperten säljer håller så hög kvalitet att vi lämnar 3 års funktionsgaranti på dem.
  • Vi lämnar även ett års/1000 mils garanti på arbetet vi utför.

500 000 artiklar

Vi har tillgång till över 500 000 artiklar i vår katalog. Det som inte finns i våra butiker finns lagerfört på vårt centrallager i Enköping. Skulle inte det räcka så har vi naturligtvis tillgång till originalmarknaden och de delar som bara finns där. Vårt moderna lager i Enköping är navet i vår logistiklösning och leveranserna är snabba och effektiva. Allt för att din bil ska tillbringa så kort tid på verkstaden som möjligt.När du servar bilen hos oss får du alltid 12 månaders fri assistansförsäkring. 

Dygnet runt. Året runt. Skulle du få stopp eller punktering på bilen får du om möjligt assistans på plats. Annars bärgar vi ditt fordon till närmaste Autoexpertenverkstad och hjälper dig att ta dig hem.

Har du några frågor eller funderingar?

Skicka ett mail till fleet@autoexperten.se eller fyll i formuläret högst upp på sidan så hör vi av oss.

Vi kontaktar dig gärna för att få höra om ert behov kring era företagsbilar
och berättar mer om Autoexperten Fleet och vad vi kan göra för dig och din vagnpark.