För dig som hellre är på vägen än i verkstaden

Varför har du en bil? Kanske är det helt enkelt praktiskt nödvändigt för att kunna köra barnen till fotbolls- och konståkningsträning. Kanske bor din mamma inte i samma stad som du. Kanske är du entusiast och har fler amerikanare än du hinner köra.

Gemensamt för alla bilägare är så klart en önskan om att bilen ska fungera. Autoexperten bilverkstad tillgodoser alla era behov och här är några av skälen till att du ska välja oss.

Vägassistansförsäkring
När du servar bilen hos oss får du alltid 12 månaders fri assistansförsäkring. Skulle du få stopp eller punktering på bilen får du om möjligt assistans på plats. Annars bärgar vi ditt fordon till närmaste Autoexperten Verkstad och hjälper dig om så behövs med hyrbil, övernattning eller hemresa.

Förutsättningen är att fordonet väger högst 3,5 ton, inte har fler än nio säten, inte är äldre än 20 år och har gått högst 30 000 mil.

Dela upp betalningen
Med vårt Autoexpertenkort kan du dela upp din betalning på upp till 24 månader – utan vare sig ränta eller årsavgift. Kortet är inte knutet till något kreditkort och du kan välja mellan engångskredit eller att söka en större kredit för fler inköp. Du ansöker om kortet här på vår webbplats.

Intakt nybilsgaranti
Autoexpertens verkstäder är så kallade allbilsverkstäder. Autoexperten reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner, vilket inte påverkar din nybilsgaranti.

Utbildad personal
Våra fordonsmekaniker utbildas kontinuerligt för att kunna vara uppdaterade på nya bilmodeller, tekniker, verktyg och tillbehör. Din bil är i trygga händer när du lämnar den hos en Autoexperten Verkstad!

Korrekt bemötande
Alla våra verkstäder följer Konsumentverkets riktlinjer så även du som kund är i trygga händer hos Autoexperten!

Dessutom har du:

Alltid nära till oss. Vi har ca 350 verkstäder över hela landet, använd menyn här ovan för att hitta din närmsta bilverkstad.

Tre års funktionsgaranti på reservdelar. Våra reservdelar håller motsvarande originalkvalitet eller bättre och omfattas av EUs förordning (1400/202/EG) 

Koll på vad det kostar 
Hos en bilverkstad ansluten till Autoexperten Verkstad får du alltid ett skriftligt kostnadsförslag. Skulle verkstaden upptäcka ytterligare saker som behöver åtgärdas utöver det ni har kommit överens om så kontaktar de dig innan de utför reparationen. Dessutom för de protokoll så det finns en komplett service- och reparationshistorik på din bil.

Garanterad miljöhänsyn
En Autoexperten Verkstad tar, med hjälp av miljöcertifierade underleverantörer, hand om allt miljöfarligt avfall på ett godkänt sätt. Läs vår miljöpolicy.

Våra bilverkstäder finns över hela landet.

Du kan också hitta din bilverkstad i: