För dig som söker bilverkstad i Gävle så har Autoexperten inte mindre än fyra anslutna bilverkstäder i staden. Två av dessa är dessutom ackrediterade verkstäder, det innebär att de genomgår revision av Kontrollerad Bilverkstad varje år.

Att besöka en Autoexperten verkstad är alltid tryggt.

Med hjälp av kartfunktionen nedan kan du leta rätt på den bilverkstad som ligger närmast dig. Kanske passar någon av de verkstäder som ligger i södra Gävle – Sörby och Järvsta – dig bäst, men vi har även alternativ i Brynäs och Teknikparken, nära populära Mackmyra whiskyfabrik.

Genom att använda filtret för att hitta en bilverkstad som utför just den tjänst du söker för din bil kan du också snabbt hitta rätt.

Efter att du valt en verkstad kan du välja att skicka en offertförfrågan och inom en timme få ett förslag på datum samt ett pris på det du vill ha hjälp med på din bil.

Alla Autoexpertens verkstäder lämnar tre års funktionsgaranti på sina reservdelar och du får alltid 12 månaders fri vägassistensförsäkring när du gör din service hos oss.

Söker du en särskild tjänst?

Vi tror på att i första hand laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Hållbart, enkelt och smart!

Autoexperten erbjuder dig och din bil

  • bibehållen nybilsgaranti när du servara din bil hos oss
  • 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • 12 månaders gratis assistansförsäkring vid bilservice
  • hjälp oavsett var i landet du befinner dig - Vi har 350 bilverkstäder i Sverige
  • möjlighet att delbetala verkstadsjobbet räntefritt i upp till 24 månader.