För dig som söker bilverkstad i Gävle så har Autoexperten inte mindre än fyra anslutna bilverkstäder i staden. Två av dessa är dessutom ackrediterade verkstäder, det innebär att de genomgår revision av Kontrollerad Bilverkstad varje år.

Att besöka en Autoexperten verkstad är alltid tryggt.

Med hjälp av kartfunktionen nedan kan du leta rätt på den bilverkstad som ligger närmast dig. Kanske passar någon av de verkstäder som ligger i södra Gävle – Sörby och Järvsta – dig bäst, men vi har även alternativ i Brynäs och Teknikparken, nära populära Mackmyra whiskyfabrik.

Genom att använda filtret för att hitta en bilverkstad som utför just den tjänst du söker för din bil kan du också snabbt hitta rätt.

Efter att du valt en verkstad kan du välja att skicka en offertförfrågan och inom en timme få ett förslag på datum samt ett pris på det du vill ha hjälp med på din bil.

Alla Autoexpertens verkstäder lämnar tre års funktionsgaranti på sina reservdelar och du får alltid 12 månaders fri vägassistensförsäkring när du gör din service hos oss.

Söker du en särskild tjänst?

Varför en Autoexperten bilverkstad.

Vi reparerar din bil och vi lämnar 3 års garanti på våra reservdelar.

Gör du en bilservice hos oss så ingår en assistansförsäkring i 12 månader.

Du kan också dela upp din betalning i upp till 24 månader om du så önskar.

Vi servar och reparerar med godkända reservdelar enligt EUs förordning (1400/2002/EG) därmed förblir biltillverkarens garanti intakt.