Välkommen till Rindstål Bil Verkstad i Märsta!

Vårt arbete för att ha nöjda kunder, en uppdaterad motiverad och kompetent personal samt en stabilt växande kundgrupp fortsätter. Du vet väl att vi tar hand om din bil oavsett vilket märke den har och att även nybilsgarantin gäller?

Vi är en fullserviceverkstad som hjälper dig med allt din bil behöver, till exempel service, reparationer och däckbyten. Vi har utbildade och erfarna bilmekaniker för att du ska känna dig trygg när du lämnar din bil till oss. Vi har också flera samarbetspartners som hjälper till med bärgning, rutbyten, rekonditionering med mera. Fråga oss så hjälper vi dig!

Vår verkstad är också certifierad enligt standarden Godkänd Bilverkstad. Det innebär att vårt arbete inom kvalitet, miljö och säkerhet noga granskas av en oberoende tredje part. För din och vår skull ska det alltid kännas tryggt att lämna in bilen hos oss.

Här kan ni läsa mer om vårt arbete med Godkänd Bilverkstad

Bra service

Tack för snabb service och är jättenöjd :) kommer tillbaka

Hjälpsamma och bra bemötande

Bra service

Bra bemötande, intryck och pris. Det enda jag kan klaga på beläggningen (en månads väntetid) men det är väl ett tecken på att fler tycker ni är bra. Tack!

Bra bemötande,bra pris och snabb service

Riktigt bra bemötande fick jag när jag lämnade in min lilla pärla. Fick alla frågor besvarade. Dessutom blev min bil klar riktigt fort. Redan dagen efter kunde jag hämta den vilket jag uppskattar.

Bromsbeläggen byttes snabbt och till vettigt pris. Helt enligt offerten (trots att de flaggat för ev. merkostnader för oförutsett extraarbete). Bra och proffsigt bemötande.

Bra service snabba och trevliga!

Hur väl man än planerar sin bilresa kan man inte förutse ett driftstopp. Det enda som är säkert, är att det alltid inträffar vid fel tillfälle. Det är lika ovälkommet på semesterresan med familjen, som i bilkön på vägen till jobbet. När det händer kan det vara skönt att ringa någon som löser problemet. Någon som lagar felet på plats eller ordnar med bärgning till verkstad. Någon som ger stöd och tar hand om det praktiska. Vem ringer du?

Kostnadsfri vägassistans i hela Sverige

Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring som ingår varje gång du servar din bil hos oss. Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle. När bilen stannar, ring 0771-61 83 00 så får du den hjälp du behöver. 

OBSERVERA dock det totala maxbeloppet per assistanstillfälle är 5000 SEK.

Bilassistans för en tryggare resa

• Vägassistans inom hela Sverige.

• Avhjälpning av felet på plats, alternativt

• Bärgning till närmaste Autoexperten (inom 100 km), eller annan bilverkstad  som kan åtgärda felet.

• Ersättning upp till 5 000 kr vid två tillfällen under giltighetstiden.

Villkor i korthet

Försäkringen täcker tekniska fel och punktering inom Sverige. Fordonet får ha upp till 9 säten och väga högst 3,5 ton. Vissa fordon är undantagna, se fullständiga försäkringsvillkor samt För- och efterköpsinformation.

Du kan även köpa till:

En assistansförsäkring för personbil som gäller i hela Europa (annars gäller försäkringen bara i Sverige). För dig som äger en husbil kan du även köpa till en förmånlig husbilsförsäkring som gäller i hela Europa, fråga oss så berättar vi mer.

Se fullständiga försäkringsvillkor för personbilsassistans Europa och Husbilsassistans Europa

För- och efterköpsinformation, Autoexperten Personbil Europa

För- och efterköpsinformation, Autoexperten Husbil Europa

Serviceboken
Se till att ha med dig bilens servicebok. Detta så att verkstaden kan stämpla den. Då finns det i bilens dokumentation att bilen varit servad ordentligt.

Låsbultar för hjul
Ta med dig hylsor för ev låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem så har verkstaden svårt att få av hjulet för att kunna utföra en ev. reparation.

Töm bilen
Ta bort allt i bilens utrymmen (t.ex. bagageutrymme) om det jobbet som skall göras kräver att man kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.

Lämna bilen på anvisad tid
Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid.

Ersättningsbil
Behöver du ha en ersättningsbil när din bil är på verkstaden så fråga när du bokar din verkstadstid. De flesta Autoexperten verkstäder har ersättningsbil eller hjälper dig gärna att lösa dina transportbehov

Viktigt vid hjulbyte
Tänk på att efterdra hjulen (hjulbultar/hjulmuttrar) efter 10-15 mil.

Få pris & boka

Vad våra kunder säger om oss