Winter Days på Stockholm stadion 27/2-3/3 bjuder på gratis prova-på skidskytte och längdskidor för alla sportlovslediga barn och ungdomar. Autoexperten är på plats hela vecka 9 (sportlov Stockholm 2024).

Autoexperten kommer att finnas på plats på stadion och ser fram emot att träffa vintersportsugna barn, ungdomar och vuxna hela sportlovsveckan. Förutom att få prova på skidskytte och längdskidor så kan besökarna aktivera sig hos oss där de bland annat kan kasta prickskytte på fallmåll med chans att vinna en takbox. Vi har aktivering för alla åldrar, stora som små. För öppettider och mer information läs här.

Vi på Autoexperten är glada att vara delaktiga i detta och ser det som ett fint initiativ för de barn som aldrig får möjlighet att uppleva vintersport på sportlovet.

Vi har tagit fram ett kanonerbjudande till dig som skidskytteentusiast på våra takboxar från Calix samt takräcken från Mont Blanc och Thule.

Maximera din resas komfort och frihet med våra takboxar och takräcken! Vår serie av robusta och stilfulla takboxar ger dig extra lagringsutrymme för allt från skidor till campingutrustning, medan våra takräcken ger säker och stabil montering på din bil. Gör dig redo för äventyr och enkel transport av allt du behöver med våra pålitliga taklösningar!

Du får 20% rabatt när du köper din favorit på autoexperten.se
Använd kod WinterDays24.
Kampanjen är giltig mellan 5/2 - 3/3 2024.

Hitta dina favoriter här (koden gäller endast för takboxar från Calix samt takräcken från Mont Blanc och Thule).

 

Relaterat från bloggen

Teknikens Värld och Vi Bilägare utser oss till testvinnare 21 mar

- förlänger avtalet och blir premiumpartner 11 nov

Elisabeth Juudas - en del av tränarduon för Team Autoexperten 19 aug

Ny tränare Team Autoexperten 21 jun

Dags för vårstädning av garaget 17 maj

Linn Persson - en av Sveriges främsta skidskyttar 11 apr

Vi tror på att laga det som är trasigt 13 okt

Längre leve din bil 25 maj