Framtidens Skidskyttestjärnor är Team Autoexperten

Sedan 2019 är Autoexperten stolt sponsor till Svenska Skidskytteförbundet. Utvecklingslandslaget, med yngre talanger, som knackar på dörren till A-laget, kallas sedan 2019 för Team Autoexperten.

Huvudsponsorskapet är långsiktigt och gäller från nu till och med säsongen 2023/2024. För såväl Autoexperten som Svenska Skidskytteförbundet är vikten av hållbarhet stor och något som eftersträvas. Sponsorskapet syftar, bland annat, till att vidareutveckla sporten, höja intresset för svenskt skidskytte och fortsätta att utveckla skidskyttelandslagen. Autoexperten får möjlighet att aktivera samarbetet i sina olika kanaler och ser fram emot synergieffekter tillsammans med skidskyttarna och Förbundet.

-För oss är det väldigt positivt att Autoexperten nu breddar sin satsning på Svenskt Skidskytte och särskilt värdefullt är deras initiativ att satsa på de talanger som är under utveckling, säger Rikard Grip, Skidskytteförbundets Generalsekreterare. Vi vet att vi är duktiga på att ta hand om våra kommande stjärnor och med det här extra stödet från Autoexperten i ryggen så är jag övertygad om att vi kommer att se flera av dessa talanger blomma ut de närmaste åren.

Autoexperten jobbar långsiktigt och med hållbarhet i fokus och genom den här utökade satsningen stöttar man nu Utvecklingslandslaget, som byter namn till Team Autoexperten. Teamet består av en grupp på tio satsande mot världseliten och tävlingar på de stora arenorna. 

Relaterat från bloggen

Winter Days på Stockholm Stadion 30 jan

Teknikens Värld och Vi Bilägare utser oss till testvinnare 21 mar

- förlänger avtalet och blir premiumpartner 11 nov

Elisabeth Juudas - en del av tränarduon för Team Autoexperten 19 aug

Ny tränare Team Autoexperten 21 jun

Dags för vårstädning av garaget 17 maj

Linn Persson - en av Sveriges främsta skidskyttar 11 apr

Vi tror på att laga det som är trasigt 13 okt