Autoexperten är din partner i ditt bilägande. Hos oss får du hjälp med alla bilrelaterade ärenden och förutom att du enkelt kan köpa tillbehör på nätet finns våra verkstäder och butiker till din tjänst runt om i Sverige. Vår tillgänglighet är vår styrka tillsammans med vårt gedigna erbjudande av produkter och tjänster. 

Du får snabbt och enkelt ett kostandsfritt prisförslag på olika tjänster från Autoexperten - svar inom en timme mellan 07 och 22, alla dagar i veckan. Välkommen!

Bilservice
Bilservice

Under den här symbolen ser du vilka typer av service och reperationer som verkstaden utför. Vissa reperationer och moment kräver särskild utbildning och utrustning. Om din lokala verkstad inte har den kompetens som krävs kan de självklart ändå hjälpa dig att hitta rätt verkstad.

Däck
Däck

När du ser den här symbolen bredvid informationen för en Autoexpertenverkstad vet du att den här verkstaden har försäljning och service av däck. Med största sannolikhet har verkstaden även hjulförvaring i form av ett så kallat däckhotell och utför fyrhjulsmätning och inställningar som till exempel framvagnsinställning. 

Välkommen!

Felsökning
Felsökning
Montera dragkrok
Montera dragkrok
AC-service
AC-service

En AC-service innebär att verkstaden börjar med en provtryckning av systemet. Om allt fungerar som det skall så fyller vi på eventuell naturlig förlust av gas, en kostnad tillkommer då för gasen.

Vi fyller även på olja och utför kontroll av kompressorns funktion, kondensorfläkten och drivremmarnas skick.

Auktoriserad AC-verkstad
En auktoriserad AC-verkstad följer alltid miljöskyddslagen och fyller därför aldrig på gas i system som innehåller några synliga läckor. Om verkstaden stöter på problem under provtryckning då avbryter vi provtryckning och rekommenderar istället en felsökning av systemet.

Pris för gas kan tillkomma

Vi hjälper dig gärna - välkommen!

Motor- och kupévärmare, elektrisk
Motor- och kupévärmare, elektrisk
Övrigt
Övrigt

Under den här symbolen ser du vilka typer av övriga tjänster som verkstaden kan hjälpa dig och din bil med.  

Kundservicetjänster
Kundservicetjänster

När du ser den här symbolen vet du att den aktuella verkstaden utför reparationer och service på personbilar och lätta transportbilar. Symbolen kan även betyda att verkstaden är specialist på dieselbilar och elektronik samt att den reparerar försäkringsskador som till exempel maskinskador. Hör av dig till verkstaden ifråga för att kontrollera om så är fallet.

Extrautrustning
Extrautrustning

Utbudet av extrautrustning till din bil är snudd på oändligt, och vi på Autoexpertens hjälper dig gärna både med ditt val och den efterföljande monteringen. Bland de vanligaste tillbehören vi säljer eller monterar finns alkolås och komforttjänster som motorvärmare, kupévärmare och parkeringsvärmare. 

Karosseriarbeten
Karosseriarbeten

Den här symbolen ser du hos de Autoexpertenverkstäder som utför reparationer av karosseriskador på bilen. Vare sig verkstaden har egen lackering eller anlitar en samarbetspartner behöver du bara lämna in bilen hos Autoexperten så ombesörjer vi resten.

Välkommen!