Autoexperten är din partner i ditt bilägande. Hos oss får du hjälp med alla bilrelaterade ärenden och förutom att du enkelt kan köpa reservdelar och tillbehör på nätet finns våra verkstäder till din tjänst runt om i Sverige.

Verkstadstjänster

Under den här symbolen ser du vilka typer av service och reperationer som verkstaden utför. Vissa reperationer och moment kräver särskild utbildning och utrustning. Om din lokala verkstad inte har den kompetens som krävs kan de självklart ändå hjälpa dig att hitta rätt verkstad.

Däckservice

När du ser den här symbolen bredvid informationen för en Autoexperten Verkstad vet du att den här verkstaden har försäljning och service av däck. Med största sannolikhet har verkstaden även hjulförvaring i form av ett så kallat däckhotell, och utför fyrhjulsmätning och inställningar som till exempel framvagnsinställning.

Extrautrustning

Utbudet av extrautrustning till din bil är snudd på oändligt, och vi på Autoexpertens hjälper dig gärna både med ditt val och den efterföljande monteringen. Bland de vanligaste tillbehören vi säljer eller monterar finns alkolås och komforttjänster som motorvärmare, kupévärmare och parkeringsvärmare. 

Karosseriarbeten

Den här symbolen ser du hos de Autoexperten verkstäder som utför reparationer av karosseriskador på bilen. Vare sig verkstaden har egen lackering eller anlitar en samarbetspartner behöver du bara lämna in bilen hos Autoexperten så ombesörjer vi resten.

Kundservicetjänster

När du ser den här symbolen vet du att den aktuella verkstaden utför reparationer och service på personbilar och lätta transportbilar. Symbolen kan även betyda att verkstaden är specialist på dieselbilar och elektronik och att den reparerar försäkringsskador som till exempel maskinskador. Hör av dig till verkstaden ifråga för att kontrollera om så är fallet.