Autoexperten är din partner i ditt bilägande. Hos oss får du hjälp med alla bilrelaterade ärenden och förutom att du enkelt kan köpa tillbehör på nätet finns våra verkstäder och butiker till din tjänst runt om i Sverige. Vår tillgänglighet är vår styrka tillsammans med vårt gedigna erbjudande av produkter och tjänster. 

Du får snabbt och enkelt ett kostandsfritt prisförslag på olika tjänster från Autoexperten - svar inom en timme mellan 07 och 22, alla dagar i veckan. Välkommen!

Verkstadstjänster

Under den här symbolen ser du vilka typer av service och reperationer som verkstaden utför. Vissa reperationer och moment kräver särskild utbildning och utrustning. Om din lokala verkstad inte har den kompetens som krävs kan de självklart ändå hjälpa dig att hitta rätt verkstad.

Däckservice

När du ser den här symbolen bredvid informationen för en Autoexpertenverkstad vet du att den här verkstaden har försäljning och service av däck. Med största sannolikhet har verkstaden även hjulförvaring i form av ett så kallat däckhotell och utför fyrhjulsmätning och inställningar som till exempel framvagnsinställning. 

Välkommen!

Extrautrustning

Utbudet av extrautrustning till din bil är snudd på oändligt, och vi på Autoexpertens hjälper dig gärna både med ditt val och den efterföljande monteringen. Bland de vanligaste tillbehören vi säljer eller monterar finns alkolås och komforttjänster som motorvärmare, kupévärmare och parkeringsvärmare. 

Övrigt

Under den här symbolen ser du vilka typer av övriga tjänster som verkstaden kan hjälpa dig och din bil med.