Vi breddar vårt team på Höganäs Bilservice och söker en driven platschef och två fordonstekniker som vill vara med och ta vår verksamhet till nästa nivå!

Platschef

Som platschef kommer du att ha övergripande ansvar för företagets dagliga drift och verksamhet. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar personalledning, planering av arbetsflöde, kundrelationer, budgetering och företagsutveckling. Du förväntas också säkerställa att våra höga kvalitets- och säkerhetsstandarder upprätthålls. Läs mer och ansök här.

Bilmekaniker med specialisering inom felsökning

Som fordonstekniker med specialisering inom felsökning kommer din främsta uppgift vara att identifiera och åtgärda komplexa mekaniska och elektriska problem hos bilar av olika modeller och märken. Du kommer att använda dig av diagnostisk utrustning och din tekniska expertis för att snabbt och effektivt lösa problem. Läs mer och ansök här.

Bilmekaniker

Du är utbildad fordonstekniker. Du är även självgående och är inte rädd för att ta egna initiativ. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbil av alla bilmärken. Tjänsten innebär även att hjälpa till vid kundmottagningen vid perioder. Arbetet sker nära kund och du behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Läs mer och ansök här.