Bilvax och bilschampo

Bilen utsätts ständigt för smuts från både vägdamm, avgaser, salt och mycket annat. Det är viktigt att du försöker hålla karossen ren och med jämna mellanrum tvätta den med ett rengörande bilschampo. När du regelbundet tvättar bilen med bilschampo kan du vara säker på att bilens lack blir rengjord från grus och damm som annars kan riskera att repa bilen. Bilschampo finns i olika sorter och volymer och här på autoexperten.se kommer du att hitta schampo som är starkt smutslösande och som garanterat avlägsnar vägsmuts och annat som har fastnat på bilen.

 

Många av våra schamposorter har dessutom en vaxande effekt vilket gör att bilen får ett skinande slutresultat.

 

Det är viktigt att du läser på respektive förpackning hur bilschampot ska blandas. Vissa är koncentrerade och behöver spädas med olika mycket vatten. Allt står tydligt förklarat på

förpackningen. När du schamponerat in bilen måste du använda vatten för att spola av. Du kommer att upptäcka att resterna av bilschampo rinner av lätt och du har en ren och blank bil. Torka gärna av bilen efteråt med en trasa för att få en glansig yta. Vid behov kan du komplettera med någon av våra vaxprodukter för en ännu glansigare effekt.

 

I vår webshop hittar du även kompletta paket med både bilschampo och tillhörande tvättsvamp. Med allt samlat i ett enda kit blir det enkelt att tvätta bilen. Satsa på regelbunden rengöring av din bil både invändigt och utvändigt. Mycket av den oundvikliga vägsmutsen har negativ effekt på bilens lack medan bilschampo skonsamt vårdar och bevarar bilens glans. För bilens bästa; använd bilschampo. 

Läs mer

Vad våra kunder säger om oss