Däck & fälg till släpvagn

Behöver du däck till släpvagn eller däck till husvagn så är det här rätt plats för dig. Vi säljer däck och fälg till ditt släp och din husvagn. Att byta däck på bilen är någonting vi gör per automatik till sommaren och vintern, men det kan lätt glömmas bort att även släpvagnen kan behöva nya däck emellanåt.

Det är precis lika viktigt att ha koll på dina däck till husvagnen som till bilen. Slitna däck kan innebära livsfara och även ditt släp behöver vinterdäck på vintern. Det kan också vara en god idé att se över skruvar och muttrar regelbundet då ett släp kan bära mycket vikt som kan slita mer på däcken och dess tillbehör.

Vårt utbud

I vårt utbud av däck och fälg till släpvagn och husvagn finner du både kompletta däck med fälg och enbart fälg. De kommer från högkvalitativa varumärken som exempelvis Tiab. Tiab är en ledande leverantör av reservdelar till släpvagnar och husvagnar i Sverige. Det är originalprodukter som är säkra för dig som köpare att använda, de är nämligen noga kontrollerade.

Vi säljer också hjulmuttrar och hjulskruvar ifall du behöver nya sådana. En bra investering är också de mutterskydd som vi har i vårt utbud, de håller dina muttrar skyddade så att de kan hålla längre. Du hittar självklart både vinterhjul och sommarhjul hos oss så att du kan vara redo för alla årstider. Om du enbart behöver en fälg finns det också hos oss.

Vilka däck och fälgar bör du välja?

Det är enbart du som vet vilken produkt som passar dig bäst då det är du som kommer att använda den. Du kanske endast använder din husvagn till sommaren och då är vinterdäck inte nödvändiga. Om du behöver nya muttrar eller skruvar är det viktigt att du köper rätt storlek för din släpvagn eller husvagn, läs därför produktinformationen noga.
Om du är osäker på vilken produkt du behöver kan du rådfråga vår kundservice som gärna står till tjänst åt dig. Att köpa däck och fälg till släpvagn och husvagn blir enkelt och smidigt när du sköter inköpen hos oss. Om du klickar på en vara kan du läsa mer ingående information om den på dess egna produktsida.

Läs mer

Filtrera på bilmodell

Fyll i ditt registreringsnummer så visar vi enbart produkter som passar din bil.


Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 20 - 2960 kr

Sortera efter:
Föregående12Nästa

Vad våra kunder säger om oss