Lastnät

Har du en pick up eller släpkärra eller är din bil utrustad med takräcke och du brukar frakta saker är det viktigt att du har utrustning för att surra lasten. Olika surrningar är olika bra för olika föremål. Ofta är spännband bra att surra last med men för mindre föremål som också är ömtåliga finns det bättre alternativ. Papplådor går till exempel inte att surra med spännband, de knycklas ihop. Ved är inte heller enkelt att surra med spännband. För saker som ved och kartonger är ett lastnät bättre.

Fraktar du ofta saker behöver du ett stort urval av surrningar. I ditt bagageutrymme bör det finnas både spännband, rep, spännremmar och lastnät. Skall du till exempel frakta virke är spännremmar utmärkta för att hålla ihop en virkesstapel och spännband utmärkta för att hålla stapeln på plats. Lastar du balar med isolering går det bra att surra lasten med ett rep. Består lasten av olika saker som virke, isolering och lätta pappkartonger kan du behöva använda både spännband, rep och även ett lastnät som täcker hela lasten.

Olika lastnät
Hos Autoexperten hittar du lastnät tillverkade av ett starkt plastmaterial med en maskdimension av 45 x 45 millimeter. Näten har ett elastiskt rep som gör det enkelt att dra ihop nätet. Dessa lastnät finns i olika storlekar. Ett mindre nät kan vara praktiskt att använda för att surra last på ett takräcke medan ett större nät kan vara utmärkt för att säkra höbalar på en släpkärra. Näten levereras i en praktisk plastväska och packar du ihop nätet i denna plastväska tar det mycket liten plats och du kan alltid ha nätet i bilens bagageutrymme.

I kategorin lastning hittar du allt du behöver för att kunna surra och skydda en släpvagns last. Här hittar du saker som bagagestroppar, spännband och spännremmar och lastnät. Vill du veta mer om lastnät och hur du använder dig av dem rekommenderas en sökning på Google med sökorden lastnät släpvagn. En bildsökning ger dig också en uppfattning om hur det går till att surra last på en släpkärra med hjälp av dessa nät. För att få ut så mycket som möjligt av en släpkärra behöver du olika surrningar, och ett lastnät.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Sortera efter:

Inga produkter matchar den valda filtreringen.

Vad våra kunder säger om oss