Kupevärmare

Att ha en elektrisk kupevärmare i bilen ger ökad komfort och kan samtidigt göra en insats för miljönMed en kupévärmare slipper du både skrapa rutor och får komfort i kupén.. Visst låter det bekvämt att slippa skrapa is från rutorna och att kunna sätta sig i en redan uppvärmd bil?Kupevärmare Calix Slim Line för din bil.

Kupevärmare från Calix är gjorda för att värma hela kupén i bilen och inte bara miljön i framsätet. Du kan styra kupevärmaren med ett tidur så att den startar på förinställda tider eller så väljer du att starta den med fjärrkontroll en stund innan avfärd.

Om du ansluter kupevärmaren till motorvärmarsystemet i bilen värms även motorn upp och du sparar miljön genom att undvika kallstarter. Dessutom sparar du ekonomi eftersom en bil med uppvärmd motor drar mindre bränsle.

Elektriska kupevärmare finns i flera olika storlekar, ju större bil du har desto större wattantal behöver värmaren ha för att värma upp kupén. Calix sortiment sträcker sig från 800W till 1800W. Samtliga modeller har temperaturstyrd uteffekt vilket innebär att de ger hög effekt vid låg temperatur och gradvis lägre effekt när kupétemperaturen stiger.

Då det gäller elsäkerhet så uppfyller Calix Slim Line kupevärmare givetvis alla lagkrav och normer. Som ytterligare trygghet och extra säkerthet så är alla Slim Line S märkta. 

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 1060 - 1220 kr

Sortera efter:

Vad våra kunder säger om oss