LED extraljus

Räcker inte lyset på din bil till så att du får en klar vy över vägen? Behöver du extra ljus för ditt arbetsfordon? LED extraljus är pålitliga och har en lång livslängd. Våra kunniga medarbetare hjälper dig att hitta lämplig belysning som är lättmonterad. LED-tekniken har utvecklats och det finns modeller som är mer kraftfulla än exempelvis 100 Watt Xenon.

Det finns många fördelar med att använda LED teknik, såsom låg och linjär strömförbrukning i förhållande till ljusemissionen. Full effekt uppnås också direkt. Hur mycket ljus som behövs är lite av en smaksak, 45W och 60W räcker ofta. Tänk på att diametermåttet även är en viktig aspekt när du väljer ljus. Vi har ett fint utbud med runda ljus såväl som ramper.

Varför välja extraljus?

För att kunna upprätthålla en bra säkerhet när du kör bil så är det oerhört viktigt med bra och rätt inställd belysning. En LED diod håller länge, flera tusen timmar. Den saknar glödtråd som finns i halogenlampor. En glödtråd har en ganska begränsad brinntid på några hundratal timmar och den kan dessutom förkortas om det är mycket vibrationer.

Det finns ingen riktigt bra anledning till att inte välja LED extraljus till sitt fordon. Det har fler fördelar jämfört med både Xenonljus och Halogenljus. Många väljer idag att satsa på LED belysning till sin bil eller fordon. Stenskottsskydd behövs vanligtvis inte eftersom de är utrustade med glas som i princip är okrossbart. Se det som en investering när du väljer LED.

Installation av extraljus

Det är relativt enkelt att koppla in extraljus. Jämfört med att koppla in exempelvis Xenon så är det färre kablar och eldragningen är lättare. Fordon med känslig elektronik som sensorer kan vara komplicerade att installera extraljus på, men LED ljus går ofta smidigt att installera på egen hand. Om du har funderingar på optik och spridning så fråga gärna vår personal.

LED-ramper är perfekt om du letar efter ett kraftfullt ljus som har samma längd som din registreringsplåt. De smälter designmässigt bra in samt att det finns utrymme för ljuset. En ramp på 120W kan exempelvis ersätta ett par vanliga extralampor. En ljusramp kan även monteras under registreringsplåten. Ljuset levereras med en högre färgtemperatur, liknar dagsljus, så under mörkerkörning känner sig föraren mer pigg.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 800 - 9025 kr

Sortera efter:
Föregående12Nästa

Vad våra kunder säger om oss