Bilklädsel

Den vanligaste anledningen till att skaffa en ny klädsel till bilens säten är att sätenas klädsel börjar bli sliten och inte längre är så snygg, men det finns ytterligare anledningar. Vi har bilklädsel till alla bilar så oavsett varför du vill byta klädsel hittar du din nya klädsel hos oss. Klädslarna du hittar hos oss är alla av hög kvalitet och är enkla att montera. Vi har klädslar av universalmodell som passar de flesta bilar och hos oss hittar du också klädsel till sätet hos din traktor.

En ny bilklädsel kan vara ett sätt att ge inredningen hos din bil ett snyggare och mer modernt utseende men det kan också vara ett sätt att skydda klädseln hos din nya bil och få originalsätena att hålla sig snygga längre. Om du köper en helt ny bil är ofta läderklädsel ett dyrt tillval, med hjälp av en bilklädsel med läderlook får dina säten samma utseende som lädersäten till ett betydligt billigare pris. Just den typen av klädsel du vill ha kanske inte heller finns att få hos biltillverkaren.

Dölj eller skydda säten med bilklädsel
Slitna säten ger hela bilen en tråkig och sliten känsla. Att klä om säten är dyrt och är ofta bara ett alternativ för riktiga entusiastbilar. För en vanlig äldre bil räcker det med en ny klädsel på sätena för att hela bilen skall kännas nyare och fräschare. Att montera stolklädsel på en traktor kan vara ännu viktigare. Är ett sätes klädsel trasigt på en traktor utan hytt kommer du att bli blöt när du sätter dig i sätet. En ny stolsklädsel skyddar inte bara sätets stoppning, det skyddar också dina byxor.

Tillbringar du mycket tid i garaget med att laga bilar och annat eller ägnar du dig åt skogsbruk, jordbruk eller trädgårdsskötsel kommer dina kläder ofta att vara smutsiga. Sätter du dig då i bilens säte blir det också smutsigt och snabbt förstört. Hos oss hittar du stolsskydd som går snabbt och enkelt att montera. Dessa täcker sätet och skyddar det från dina smutsiga kläder. För den som arbetar med att laga och serva bilar är ett stolsskydd ett absolut måste för att kunna provköra bilar utan att behöva byta om.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Sortera efter:

Inga produkter matchar den valda filtreringen.

Vad våra kunder säger om oss