Kylboxar till bilen

Sommarvärmen är välkommen och en bilsemester i gassande solvärme är inte något större problem i en modern bil. En tur till stranden eller en bil fylld med barn underlättas med en kylbox. Mat och dryck håller sig inte fräscha och kalla speciellt länge under sommaren. En utflykt utan mat eller dryck är inte heller idealiskt, särskilt med barn i bilen.

Boxar som körs på 12 volt passar utmärkt i bilen. Kylboxar kan hålla en temperatur som är mellan 13 till 18 grader kallare än omgivningen, vilket innebär att smörgåsarna och färskosten håller sig fräsch. En kylbox passar inte bara i bilen utan fungerar även i båten eller husvagnen. Det finns även värmebox som håller maten varm och värmer till runt 50–60 grader.

Effektiv kylning av mat och dryck

Eldrivna kyl-och värmeboxar ger en bättre kylning jämfört med de mer traditionella boxarna med kylklampar som du exempelvis fyller med vatten. Snygg modern design samt en kraftfull kylare med bra isolering gör att kylan håller sig kvar under en hel dag. En del boxar har tvådelade lock vilket minskar utsläppet av den kalla luften. De kan även ha två fläktar och ett ordentligt lagringsutrymme.

Travelboxar som är utrustade med kvalitetskompressor kan användas i flera år. Dessa drivs också tyst, vilket är skönt speciellt under en längre resa. Det är viktigt att ha koll på bilbatteriet och för att se till att det inte laddas ur så finns en elektronisk termostat som övervakar belastningen på batteriet och driften. Du kan även använda ström från ett vanligt eluttag.

Vad du bör tänka på när du köper en kylbox

Fundera på om din box ska kyla och även värma mat. En kompressorbox kan frysa ned mat oavsett temperaturen i omgivningen. En annan teknik som används är absorptionskylbox. Denna typ av box kan enbart kyla ned innehållet beroende på temperaturen i omgivningen. Vi har boxar i olika prislägen beroende på funktioner och effekt, vilket innebär att det finns något för alla plånböcker.

En 12 V fordonskylbox drivas via en kontakt på cigarettändaruttaget i bilen. Den håller mat och dryck kall eller varm. En termoelektrisk fordonskylbox är ett perfekt val om du vill ta med dig mat och dryck hemifrån. Vår hjälpsamma och kunniga personal hjälper dig gärna att välja den box som passar dina behov.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 1262 - 9460 kr

Sortera efter:

Vad våra kunder säger om oss