Lasthållare för dragkrok

Är du på jakt efter en lasthållare dragkrok så kommer du att hitta det här. Att ha en lasthållare för dragkrok är ett smidigt sätt att kunna frakta mer saker än vad som får plats i ditt fordon. Det finns en del olika varianter av denna typ av lasthållare och det är endast du som vet vilken du behöver.

Lasthållare som du sätter på dragkroken kan se ut på olika sätt och vara olika stora, det är ditt behov som avgör vilken du ska välja. Det finns olika varumärken som tillverkar denne typ av förvaring där du kan packa mer i bilen än vad du annars hade kunnat. Det är till exempel perfekt för bilsemestern, speciellt om ni är många.

Vårt utbud

I vårt utbud av lasthållare för dragkrok hittar du högkvalitativa produkter som kommer från erfarna varumärken. Du hittar bland annat varor från Thule som har mångårig erfarenhet av branschen. Det finns både en plattform där du kan sätta saker och fästa på egen hand, samt boxar som du kan fästa på plattformen för ännu säkrare förvaring på resan.

Vi har lasthållare i olika storlekar som till exempel 315 liter och 420 liter, så att alla ska kunna hitta den storlek som passar dem. Om du inte har en dragkrok har vi gott om andra typer av lasthållare i vårt sortiment också. 

Vilken lasthållare behöver du?

Innan du väljer lasthållare för dragkrok måste du tänka igenom ditt behov. Hur mycket lastutrymme du behöver är avgörande för vilken typ du ska välja. Vad du ska frakta har också betydelse för ditt val av produkt.

Hos oss hittar du enbart prisvärda produkter från ledande leverantörer med bra hållbarhet. Om du inte är säker på vilken lasthållare som passar dig och dina behov kan du med fördel rådfråga vår kundservice eller vår butikspersonal.

Läs mer

Filtrera på bilmodell

Fyll i ditt registreringsnummer så visar vi enbart produkter som passar din bil.


Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 249 - 17299 kr

Sortera efter:

Vad våra kunder säger om oss