Bilstereo

Idag är en bilstereo standardutrustning i varje bil, men så har det inte alltid varit. Många av de bilar som lämnar bilfabriken är utrustade med en bilstereo av standardmodell. Denna kan oftast spela CD-skivor och det går att ställa in ett antal olika radiokanaler. Är du inte nöjd med din nuvarande musikanläggning i bilen har du kommit helt rätt.

Här hos oss hittar du ett brett utbud av förstklassiga bilstereos med många finesser. Många av enheterna har AUX-ingång vilket betyder att du kan koppla in en extern enhet, som till exempel din smarta telefon eller en mp3-spelare. Vissa är utrustade med fjärrkontroll vilket betyder att passagerare i baksätet kan sköta valet av musik som ska spelas under resan. Välj om din bilstereo ska ha en löstagbar front eller en fastmonterad. Löstagbara fronter är enkla att frigöra och ta med sig när bilen är parkerad, för att minska inbrottsrisken. Vill du ha ett kraftfullt ljud i bilen ska du välja en bilstereo med uttag för förstärkare. 

Många av modellerna är utrustade med Bluetooth-funktion och klarar av att läsa både USB-kort och SD-kort. Radioenheter med brusreducering och snabbvalssökning är ytterligare funktioner som fås på många av enheterna. Det som förr betraktades som lyx är idag mer eller mindre standardfunktioner.

Njut av bilresan med förstklassigt ljud från din bilstereo. Du kan lyssna på din nerladdade följetong som du har i din mobil, och barnen kan koppla upp sin favoritmusik från sin ljudspelare via AUX-enheten. Smidigt och enkelt.


Nu är det upp till dig att välja vilken modell av stereo som passar din bil och ditt körande. 

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 90 - 6590 kr

Sortera efter:

Vad våra kunder säger om oss