Bilhögtalare

Förbättra ljudkvalitén i din bil med nya högtalare. Här i vår webshop hittar du ett stort utbud av många olika sorters högtalare.  Vissa passar till specifika bilmärken medan andra fungerar att montera i ett stort antal olika bilmodeller.

Det går att komplettera din bils ljudutrustning med en eller flera nya högtalare alternativt genom att välja att göra ett komplett byte av ljudanläggning i bilen. Högtalarna finns med olika sorters fästen och här hittar du både för framdörrsfäste och till hatthyllan. Centerhögtalare är avsedda för mittenplacering som namnet avslöjar och dessa är oftast försedda med dubbla talspolar, dvs. höger och vänster kanal. Förbättra basljudet med någon av våra bashögtalare. Dessa finns i olika mått som till exempel 100x150 mm, 130x18 mm eller 150x200 mm MIPP-kon. Upphängningsanordningen för många av högtalarna är av impregnerat tyg med gaffelkontakt.

När du vill satsa på riktigt kraftfulla högtalare ska du titta efter de med högst watteffekt. Dagens moderna bilhögtalare har anpassats efter våra levnadsvanor och därför ska du inte bli förvånad när du ser att vår webshop erbjuder högtalare som kan ta emot strömmad musik direkt från din smarta telefon. Förutom enskilda högtalare finns det även hela kit. Dessa består av baselement och kanalförstärkare och kan monteras på instrumentpanelen eller hatthyllan. Till kittet kan du även koppla externa enheter och lyssna på exakt de ljudfiler som du vill.

Med nya högtalare i bilen blir ljudupplevelsen en erfarenhet du inte vill vara utan. Under längre körsträckor är det skönt att kunna lyssna på sin egen favoritmusik eller en bra ljudbok, och med optimalt ljud blir bilresan ett sant nöje.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 130 - 550 kr

Sortera efter:

Vad våra kunder säger om oss