Gasfjädrar till takbox

Gasfjäder till takbox

En gasfjäder kan också kallas en pneumatisk fjäder och det är en fjäderanordning som fungerar med hjälp av en gasbehållare. Det är en konstruktion som används i flera olika konstruktioner men de du hittar här är gasfjädrar för takboxar. En gasfjäder till takbox används för att öppna och stänga boxen på ett mjukt och enkelt vis för lättare packning.
Den här typen av gasfjäder finns i flera olika storlekar och varianter som passar till olika varumärken och storlekar på takboxar. Det är viktigt att välja en av hög kvalitet då den kommer att hålla längre och därmed vara mer prisvärd än en som måste bytas oftare.

Vårt utbud

I vårt utbud av gasfjäder till takbox hittar du ett stort urval med olika varianter av produkten. De kommer bland annat från det världsledande varumärket Stabilus som har flerårig erfarenhet av att tillverka gasfjädrar till alla möjliga användningsområden.
Vi erbjuder produkter i olika prisklasser så att alla ska kunna handla hos oss oavsett hur deras budget ser ut. Vi har gasfjädrar med ögla och gasfjädrar med vinkelled och de passar till en stor mängd olika takboxar. De kommer även i olika längd och tryckkraft så att du ska kunna hitta den som är ultimat för dina behov.

Vilken gasfjäder behöver du?

När du letar efter en gasfjäder till takbox i vårt sortiment är det viktigt att du har koll på vilken takbox du äger, samt vilken typ av gasfjäder du vill ha. När du tittar i vårt utbud står det alltid angivet vilken takbox en gasfjäder passar till. Om du vill ha mer information klickar du på varan för att kunna läsa mer.
Om du är osäker på vilken variant du ska välja eller vilken som passar dig får du mer än gärna kontakta vår kundtjänst som gärna ger dig råd. Om du handlar i en av våra fysiska butiker har vi kompetent personal som står till din tjänst.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 299 - 948 kr

Sortera efter:

Vad våra kunder säger om oss