Avdragare och glidhammare

En avdragare är ett måste för dig som brukar meka med bilar, och de finns i flera olika utföranden. Det finns både tvåarmade och trearmade varianter av avdragare. Det är ett ypperligt verktyg för dig som arbetar med bilar eller att ha i garaget när behov uppstår.

Avdragare finns i många utföranden och har flera användningsområden. Du kan till exempel använda dem till kulleder och kugghjul och används ofta för enkel borttagning av bland annat svänghjulet och tändningen på bilen. Se till att satsa på en variant av bra kvalitet för att arbetet ska gå smidigt tillväga för dig.

Olika typer av avdragare

Våra produkter kommer bland annat från Kamasa Tools, som har lång erfarenhet av att skapa hållbara verktyg. De finns i olika dimensioner och prisklasser för att alla ska kunna hitta en variant som passar just dem. Om du klickar på en produkt kommer du till dess egna produktsida och där kan du läsa mer ingående information om varje enskild produkt.

Vilken avdragare behöver du?

Då det är du som vet vad du ska använda verktyget till är det endast du som vet vilken variant du behöver. Det är bra att kolla upp vilken storlek du behöver samt om du behöver en tvåarmad eller trearmad variant. De har båda sina egna fördelar och om du är osäker på vilken du behöver kan du kontakta vår serviceinriktade kundtjänst.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 340 - 9605 kr

Sortera efter:
Föregående12Nästa

Vad våra kunder säger om oss