Spärrskaft

Spärrskaft

Ett, eller flera, spärrskaft är bra att ha i verktygslådan. Det är speciellt bra om du sysslar med att mecka med bilen där det är viktigt att bultar och skruvar varken spänns för hårt eller för löst. Dessutom passar de utmärkt i trånga utrymmen där du inte kan vrida flera varv runt. Det är samma sak som en hylsnyckel med spärrhandtag helt enkelt.
Det finns både de som har ett långt spärrskaft och de som har ett litet spärrskaft och båda dessa varianterna kan du hitta i vårt utbud här på Autoexperten. Det finns varianter med olika spärrmekanismer och de finns de som endast kräver fem graders rörelse. Många har också en snabblossningsknapp för hylsan för att göra jobbet ännu smidigare.

Ett spärrskaft för alla

Här hos oss hittar du en produkt för alla smaker, vare sig du vill ha en liten, kort eller lång variant. Det finns också tätstegade varianter om det är någonting som du skulle behöva. En sak som alla våra spärrskaft har gemensamt är att de kommer från högkvalitativa varumärken som har funnits på verktygsmarknaden länge och som skapar hållbara verktyg.
Oavsett om du bara ska använda den hemma eller i arbetet kommer du säkerligen att hitta en variant som passar dig i vårt utbud. Vi har också varianter i alla möjliga prisklasser så att alla ska kunna handla hos oss. Vi säljer enbart prisvärda produkter och hos oss kostar kvalitet inte för mycket.

Vilket spärrskaft behöver du?

Det kan vara svårt att veta vilken variant som du behöver, men det första du bör tänka på är vad du ska använda verktyget till. Genom att veta vad du behöver det till kan du enklare lista ut vilken storlek du behöver på verktyget. Vi har varianter med olika grepp och i allsköns olika storlekar för dig att välja mellan.
Om du är osäker på vilken eller vilka av produkterna du ska välja så har vi en kundservice som gärna hjälper dig. Vi har också kunnig butikspersonal som kan stå till tjänst om du handlar i en av våra fysiska butiker. Om du är osäker på vilken längd du behöver finns det också varianter med teleskopiska handtag för större flexibilitet.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Egenskaper

Kampanj

Prisintervall: 108 - 6492 kr

Sortera efter:
Föregående12Nästa

Vad våra kunder säger om oss