Mikrometer

Mikrometer

Mikrometer är ett mekaniskt mätverktyg, som har en mätnoggrannhet där du oftast kan mäta hundradelar av en millimeter. Därför passar det att använda en mikrometer när du ska mäta riktigt små saker, och det är viktigt att vara väldigt noggrann.
Konstruktionen hos en mikrometer påminner om en tving, men den ska inte användas som det då mätförmågan kommer att gå förlorad. Du kan också ha den i ett ställ för att kunna använda den mer precist. Du för in det du ska mäta i metallbågen på mikrometern och skruvar in skruven tills den ligger mot föremålet som ska mätas.

Vårt utbud

En mikrometer är ett handverktyg som kan användas vid noggrann mätning av små föremål och det kan vara någonting som du behöver antingen i vardagslivet eller i ditt yrkesliv. Vi levererar endast produkter från pålitliga varumärken som funnits i branschen länge, så att du kan vara säker på att de verktyg du handlar hos oss håller måttet. Vi erbjuder till exempel mikrometrar från Kamasa Tools, en väl erfaren leverantör av verktyg.

Behöver du en mikrometer?

Du kanske är osäker på om det är en mikrometer du behöver till ditt projekt, eller kanske är du inte säker på vilken variant du behöver, då kan du med fördel rådfråga vår personal. Vi har både en kunnig kundservice samt serviceinriktad personal i våra fysiska butiker, varav alla gärna hjälper dig när du har frågor om ditt inköp.
Det beror helt på vad du ska mäta och vi har även ett stort utbud av andra mätverktyg i vårt utbud. Alla produkter håller dock samma höga kvalitet med bra garanti. Du hittar också biltillbehör och andra typer av verktyg i vårt breda utbud.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Vad våra kunder säger om oss