Blocknycklar

En blocknyckel är ett mycket klassiskt verktyg som finns i de flesta verktygslådorna. Med sina två olika ändar har den flera syften och användningsområden. Främsta syftet är att lossa och skruva fast muttrar och skruvar med kantiga huvud. Fördelen med att använda blocknycklar framför skiftnycklar är att de är skonsammare mot bultarna och skruvarna än vad skiftnyckeln är.

När du arbetar i garaget och meckar med bilar där det finns en del trånga utrymmen kan du med fördel använda en blocknyckel med spärr. Men vanliga varianter är också bra att ha i sin verktygslåda då den ena inte utesluter den andra. Du behöver dock tänka på att ha flera olika storlekar tillgängliga, oavsett om du är hemmafixare eller använder dem till ditt arbete.

Våra blocknycklar

När det kommer till att köpa en blocknyckel från oss så har du ett stort utbud att välja mellan. Det finns både varianter med och utan spärr, samt i flera olika storlekar. Det finns också färdiga blocknyckelsatser för dig som vill ha flera olika storlekar att välja mellan utan att behöva köpa dem styckvis, vilket är mer ekonomiskt fördelaktigt.

Vi har också speciella startmotornycklar och ringnycklar i den här kategorin ifall du är på jakt efter sådana. Om du bara behöver en specifik storlek så säljer vi de flesta storlekarna styckvis så att du slipper köpa en hel sats. Bland de varumärken vi erbjuder hittar du till exempel Kamasa Tools och Hazet, som båda leverera högkvalitativa produkter.

Vilka blocknycklar ska du välja?

Det är enbart du som kan avgöra vilken variant eller vilka varianter du behöver då enbart du vet vad de ska användas till. Om du ska fixa en helt ny verktygslåda är det bra att köpa flera olika varianter, är du osäker på vad du ska köpa kan du rådfråga vår kundservice som gärna står till din tjänst.

Korta blocknycklar är bra om du ska komma åt i trånga utrymmen, vi har flera olika varianter av dessa i utbudet. Vi erbjuder också produkter i många olika prisklasser så att du kan handla hos oss oavsett vilken budget du har att röra dig med. Du kan läsa mer om produkterna genom att klicka på dem och komma till deras egna sida.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 68 - 3588 kr

Sortera efter:
Föregående123...8Nästa

Vad våra kunder säger om oss