Bågfilar

En bågfil är ett verktyg som du kan ha stor nytta av både i garaget och hemma. Det är en fintandad såg som kan såga igenom exempelvis metall och bultar. Du kan byta sågbladet på bågfilen så att du alltid kan såga med bästa effekt.

En bågfil är ett måste i verktygslådan och därför säljer vi ett antal varianter här hos oss. Det är det absolut bästa när du ska såga i metall för hand. Det finns sedan olika bågfilsblad beroende på vad du ska såga i, så att du alltid kan såga på bästa sätt. Bladen kan ha grov, medelgrov eller fin tandning.

Vårt utbud av bågfilar

Vi erbjuder bland annat bågfilar från varumärket Kamasa Tools, vilket är ett svenskt varumärke som funnits sedan 1968. Det är ett företag som skapades för att skapa verktyg till fordonsmekaniker och det är fortfarande vad de sysslar med.

Vi säljer endast produkter som är av bästa tänkbara kvalitet så att du som kund ska kunna förlita dig på det du köper av oss. Produkterna i vårt sortiment är även i olika prisklasser så att din budget inte ska hindra dig från att ha de verktyg du behöver i garaget eller hemmet. Du kan också hitta bågfilsblad här hos oss.

Hur väljer du bågfil?

När du ska välja bågfil bör du först tänka på vad du ska använda den till, hur mycket du kommer att använda den, samt vilket grepp du vill ha. Det finns de med 2-handsgrepp och de med 1-handsgrepp. Om du inte ska såga mycket eller genom tunna metallföremål kan det räcka med en bågfil med 1-handsgrepp.
Om du däremot kommer att använda den mycket och till saker som kan vara tidskrävande att såga igenom är ett 2-handsgrepp att rekommendera. Med båda händerna använder du mer styrka och klarar därmed arbetet snabbare. Hos oss hittar du båda varianterna samt både de med gummigrepp och de med metallgrepp.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 109 - 434 kr

Vad våra kunder säger om oss