Bagagerumsmattor

En bagagerumsmatta fungerar som ett skydd i din baklucka, och gör att bagageutrymmet inte slits lika snabbt. Mattan är ett skydd från både väta, smuts och slitage och är väl värd sitt pris. Andrahandsvärdet på din bil minskar inte lika snabbt om du tar väl hand om den, både invändigt och utvändigt. Några faktorer gör att bilens fasta matta i bagageutrymmet riskerar att slitas fortare, till exempel om du brukar ha hund i bilen eller om du ofta fraktar saker som riskerar att smutsa eller väta ner bagaget.

Att köpa en av våra bagagerumsmattor bevarar din bils värde och minskar även risken för mögel, rost och dålig lukt. Om den fasta mattan i bilen blir blöt eller smutsig är sannolikheten stor att en odör uppstår, men med en vattentät matta slipper du det bekymret. I vårt sortiment hittar du även varianter som skyddar din stötfångare vid lastning, vilket hindrar att hunden repar lacken med klorna eller att någonting ramlar och skadar bilen. Alla bagagerumsmattor vi säljer är enkla att fästa i bilen samtidigt som de är slitstarka.

Välj rätt bagagerumsmatta utefter dina behov
De flesta bagagerumsmattorna är universella för att de ska fungera för alla, men det finns också varianter som är anpassade efter bilmärke eller modell. Mattorna är tillverkade i olika material som till exempel slitstarkt nylon eller gummi. En del bagagerumsmattor kan dessutom klippas till för att passa just din bil. Tanken är att det ska förekomma en variant som passar alla våra kunder. Vilken just du behöver beror på dina önskemål samt vilken typ av matta som redan finns i ditt bagageutrymme, då vissa standardmattor är bättre än andra.

Vi säljer högkvalitativa bagagerumsmattor från olika varumärken och hos oss kan du handla både online och i fysiska butiker. Det är även enkelt att se lagerstatus för produkten du väljer. Med rätt matta i din baklucka kan du skydda utrymmet både mot dålig lukt, skador och fläckar och det är enkelt att plocka ut den lösa mattan och rengöra den. Vi rekommenderar att du alltid har ett avtagbart bagagerumsskydd i bilen för att bespara dig själv bekymmer med att försöka rengöra den fasta mattan i ditt bagageutrymme.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Sortera efter:

Inga produkter matchar den valda filtreringen.

Vad våra kunder säger om oss