Välkommen att dyka upp hos oss på Autoexperten när du är i behov av en bilverkstad i Östersund. Som alla vet ligger man risigt till om Storsjöodjuret dyker upp när du är ute med bilen. Men det finns även andra faror, såsom dåliga däck, bromsar eller lysen. Annika Norlins röst i högtalarna gör så att det känns mer Säkert! bilresan, man skulle kunna säga att det närmar sig en Hello Saferide. Och bortsett från vad du väljer att spela för musik i bilen, tar vi på Autoexperten hand om det mesta andra som har med bilen att göra. 

Både Frösö-Frasse och Niklas Ekstedt gillar att äta. Men det är bara Niklas som finns på riktigt och det är han som lagar bäst mat av de två. På våra verkstäder är det mest matlådor som gäller, för vi lägger krutet på det vi är bäst på, nämligen att laga och serva bilar. Vi är inte särskilt politiska men visst blev det en liten yra här när Eva Röse tog över som president. Någon ropade “Eva for president!” och någon ropade “Längre leve din bil!” (vilket innebär att vi tycker att man ska ta hand om grejerna så att de håller länge). Ja, det var en fin stund. 

 

 

Söker du en särskild tjänst?

Vi tror på att i första hand laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Hållbart, enkelt och smart!

Autoexperten erbjuder dig och din bil

  • bibehållen nybilsgaranti när du servara din bil hos oss
  • 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • 12 månaders gratis assistansförsäkring vid bilservice
  • hjälp oavsett var i landet du befinner dig - Vi har 350 bilverkstäder i Sverige
  • möjlighet att delbetala verkstadsjobbet räntefritt i upp till 24 månader.