Lastramp

Är din släpkärra en biltransport eller har du en släpvagn för att frakta din Bobcat eller minigrävare är kärran troligen utrustad med lastramper. Det finns dock all anledning för dig som har en vanlig släpkärra att utrusta kärran med lastramp. Har du detta till din vanliga släpkärra öppnas en helt ny värld av möjligheter vad gäller saker du kan frakta. Ramper gör det inte bara möjligt att frakta fordon på kärran, andra saker går att lasta mycket enklare och din kärra blir helt enkelt mycket mer praktisk.

En ramp förvandlar inte din släpkärra till en biltransport men det finns mycket annat du nu enkelt kan lasta på och av. Har du en fyrhjuling du vill ta med dig till skogen är den enkel att lasta på och av med hjälp av ramp. Samma sak om du vill ta med dig en snöskoter till fjällen. Har din kärra en ramp slipper du involvera hela grannskapet i att lyfta på och av tunga fordon. Även lättare fordon som cyklar och mopeder är enklare att lasta om din kärra är utrustad med lastramp.

Ramp för olika ändamål
Det är inte bara fordon som blir lättare att lasta med hjälp av ramp. En tung cementblandare på hjul blir med hjälp av ramper relativt enkel att få upp på släpkärran. Skall du lasta kärran full av lådor kan också en ramp underlätta, den blir som en landgång på en båt och gör det lättare för dig att lyfta ombord lådorna på kärran. Det kan också finnas anledning för dig som redan har ett släp med ramper för fordonstransport att ta dig en titt på våra olika lastramper.

Är bilen du fraktar på din fordonstransport låg och är kärran hög kan vinkeln bli för brant och bilens golv tar i kärran. Hos oss hittar du både raka och böjda ramper av olika längd. En längre ramp kan göra att vinkeln mellan ramp och kärra flackare och en sådan ramp gör det möjligt att lasta en låg bil. Har rampen till din kärra böjts eller gått sönder kan du ersätta den med en kvalitetsramp från Autoexperten. En extra uppsättning ramper kan också behövas om du på grund av platsbrist inte kan använda dina långa ramper.

Läs mer

Vad våra kunder säger om oss