Tillbehör och reservdelar till dragkrok

När det gäller dragkrok tillbehör så är det viktigt att de passar både just din bilmodell och även typ av krok. Ett tips är att kontrollera på nätet vad som passar just ditt fordon. Det är smidigt att skriva in bilens registreringsnummer och kontrollera vilken typ av krok som bilen ska ha.

Vi har ett brett utbud med produkter som användas för att montera dragkroken eller dragkroksbalken. Vi har även produkter som krävs för montering av elsats såväl som elsatser. Om du letar efter produkter för fastspänning av lasten så hittar du även det. Oavsett om du lastar saker inne i bilen, på taken eller på ett lastflak så är viktigt att det snurras fast ordentligt.

När används en dragkrok?

En dragkrok kan hjälpa dig att dra en rad olika saker. Om det är tid för den årliga trippen till soptippen eller om du vill ta med dig båten eller cyklar till sommarstugan så är det praktiskt med en dragkrok. Du kan montera en husvagn och ge dig av på en semester. Du kan även montera flak och flytta saker.

Dragkrokar kan kopplas via en anpassad elsats “plug’n’play”. Elsatsen är specifik för just din bilmodell. Ibland så krävs det omprogrammering av elsats och bil för att det ska fungera. Vi har kit för bilar som någon anledning inte får dra. Kiten innehåller balk, elkabelsats samt kula för cykelhållare. Kulan är utformad på ett sätt att det inte går att fästa ett släp på det.

Montering av dragkrok och elsats

Det är relativt enkelt att montera en dragkrog om du har bra verktyg och gillar att meka med bilen. Allt som krävs finns ett paket för att kunna montera kroken och elsatsen. Du kan givetvis också låta din verkstad hjälpa dig med monteringen. På vissa bilmodeller behöver du inte demontera stötfångare, men ibland krävs det att den plockas bort.
Gemensamt för alla våra dragkrokar och tillbehör är att de uppfyller alla säkerhetskrav som finns. Du kan känna dig trygg och säker när du väljer tillbehör hos oss. Vår personal har höga kunskaper om våra produkter och de hjälper dig att välja rätt produkter som passar till din dragkrok. Vi har även andra tillbehör såsom dragkulor, skyddspluggar och adapter.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 15 - 15399 kr

Sortera efter:
Föregående123...18Nästa

Vad våra kunder säger om oss