Extraljus till din bil

Ett extraljus till bilen kan användas som komplement till bilens ordinarie lampor. Extraljusen kan särskilt hjälpa till att lysa upp mörka vägar utan gatubelysning, så som skogsvägar eller landsvägar. Det är dock också populärt att montera exempelvis fjärrljus och LED-ramper för att utsmycka bilen med ljus som man tycker är snyggare, och som ger ifrån sig ett häftigare sken.

Det finns både små och stora extraljus. De stora är väldigt synliga, medan små extraljus kan monteras på ett diskret sätt, ofta under registreringsskylten eller i grillen. Sedan 2005 ska alla nymonterade extraljus följa EU-standard och därmed ha en E-märkning. Hos oss kan du hitta lampor och ramper som klarar kraven och som håller måtten i både ur som skur.

Varför ska jag ha extraljus till min bil?

Skydda dig och dina medtrafikanter med ett bra billjus. Det finns många fördelar med att investera i extraljus till bilen. Stora delar av året är det väldigt mörkt under många timmar av dygnet, och då är det av stor vikt att din bil är utrustad med bra strålkastare som ger en ljusbild som förlänger din siktsträcka, är homogen utan stickstrålar och som känns trafiksäkert när du färdas.

Olika typer av extraljus

Som tidigare nämnts finns olika typer av extraljus som du kan montera på din bil. Vilken typ av ljus som passar dig beror på varför du vill montera extraljus. Vill du ha en snygg design på din bil, och kanske ha belysning som enbart är estetiskt tilltalande? Då kan de små ljusen och ramperna passa bättre då de är diskreta men ger effektfull belysning.

Är du ute efter kraftigare ljus och större räckvidd kan en större modell vara fördelaktigt. Idag är även denna typ av extraljus snyggare och enklare att montera än hur det var för ett antal år sedan. Hos oss finns lampor av bland annat halogen-, LED-, och xenon-typ, samt såväl låga som breda ljusramper, så att du kan utforma din bil precis som du önskar.

Extraljus av hög kvalitet

Det är enkelt att hitta extraljus av hög kvalitet hos oss. Vi saluför prisade produkter från populära varumärken så som Hella, Hella ValueFit, Rigid och Sepab. För att snabbt hitta den produkt som passar just dig kan du sortera vårt sortiment utifrån både märke och prisintervall. Du kan även sortera på vilken typ av lampa, så som LED eller halogen.

Du kan även använda filtret för att visa vårt utbud av dimstrålkastare, fjärrstrålkastare, pencilbeamstrålkastare eller insatser. Det är även enkelt att leta tillbehör och reservdelar. Förutom enstaka produkter som strålkastare, plasthållare, adaptrar, insatser, glassarger, hållarfötter och plasthus har vi också paket och kit. Bland annat extraljuspaket, kontakt-satser samt ledningssatser. Dessa kit gör det enkelt för dig att köpa allt som behövs.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 5 - 15040 kr

Sortera efter:
Föregående123...8Nästa

Vad våra kunder säger om oss