Rengöring

Satsa på en snygg bil och ta dig tid till bilrengöring med jämna mellanrum. Oavsett om du använder din bil ofta eller mindre ofta så är den i behov av rengöring.

 

Det finns olika produkter att välja mellan beroende på om du ska städa insidan eller utsidan på bilen. Börja gärna med att dammsuga bilen och skaka gummimattorna rena från damm och smuts. Du kan torka av instrumentpanelen med en polerduk och putsa vindrutorna med högeffektivt rengöringsskum. När du behöver utföra bilrengöring på utsidan kan du använda dig av olika sorters vax och andra rengöringsprodukter som främjar karossens glans, tar bort repor och solblekning. Det finns många olika sorters putsdukar som är lämpade för lackerade ytor eftersom de inte repar. Det är viktigt att du alltid har tvättade vindrutor så att du får så klar sikt som möjligt. Du kan självklart använda vanlig fönsterputs till att rengöra bilrutorna med, men du kan även använda dig av speciellt framtagna torkdukar som finns i flerpack. Dessa tar väldigt liten plats och du kan med fördel låta ett paket ligga i handskfacket så att du alltid kan polera upp vindrutorna ifall de blir smutsiga.

 

Precis som all annan städning så kanske inte bilrengöring känns så lockande, men det finns stora fördelar med att hålla bilen ren och snygg. Om du en dag funderar på att sälja din bil är det troligt att du kommer att få fler spekulanter om de upptäcker att du varit noga med rengöringen.

 

En snygg och välstädad bil, både på insidan och utsidan, inbjuder både till att köra och att köpas. 

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 55 - 1468 kr

Sortera efter:
Föregående123Nästa

Vad våra kunder säger om oss