• 410 verkstäder, 60 butiker
  • 3 års funktionsgaranti på reservdelar
  • 12 mån fri assistansförsäkring vid service

AR-Bil AB i Stockholm har funnits i 40 år

Vi är auktoriserade för Alfa Romeo, Fiat och Suzuki men tar självklart emot andra bilmärken för service och reparation, samt ac-service. Vi har även skadeverkstad och sammarbetar med alla försäkringsbolag. Vi är totalt 10 anställda inkl, två bilskadereparatörer.

Se även vår hemsida www.ar-bil.se

Välkommen.

Hej! Kombinationen av pris, bemötande och service var precis så bra som man vill att det ska vara.

Bra, snabb och trevlig service.

Trevligt och professionell personal.

Fantastiskt snabb och bra service!

Hej bobo! Jag skulle vilja boka service den 12 eller 26 februari. Har ni tid då? Kan du bekräfta att följande ingår i priset inkl. moms. Service 48 månader med kontrollpunkter enligt tillverkare Oljefilter Oljeplugg med packning Luftfilter Kupéfilter Motorolja, helsyntet Bromsvätska Miljöavgift Med vänlig hälsning / Peter

Hur väl man än planerar sin bilresa kan man inte förutse ett driftstopp. Det enda som är säkert, är att det alltid inträffar vid fel tillfälle. Det är lika ovälkommet på semesterresan med familjen, som i bilkön på vägen till jobbet. När det händer kan det vara skönt att ringa någon som löser problemet. Någon som lagar felet på plats eller ordnar med bärgning till verkstad. Någon som bokar hyrbil, övernattning på hotell eller hemresa. Någon som ger stöd och tar hand om det praktiska. Vem ringer du?

Folder som beskriver vår assistansförsäkringKostnadsfri försäkring

Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring som ingår varje gång du servar din bil hos oss. Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle. När bilen stannar, ring 0771-61 83 00 så får du den hjälp du behöver.

Så här gör vi din bilresa tryggare

• Assistans inom hela Sverige.

• Avhjälpning av felet på plats, alternativt

• Bärgning till närmaste Autoexperten (inom 100 km), eller annan bilverkstad  som kan åtgärda felet.

• Hyrbil om felet inte avhjälpts inom 2 timmar efter ankomst till verkstad, alternativt

• Övernattning på hotell eller hemresa med tåg/flyg.

• Ersättning upp till 5 000 kr vid två tillfällen under giltighetstiden.

Villkor i korthet

Försäkringen täcker tekniska fel och punktering inom Sverige. Fordonet får ha upp till 9 säten och väga högst 3,5 ton, vara högst 20 år gammalt och ha körts högst
30 000 mil. Vissa fordon är undantagna, se fullständiga försäkringsvillkor i foldern här.

Serviceboken
Se till att ha med dig bilens servicebok. Detta så att verkstaden kan stämpla den. Då finns det i bilens dokumentation att bilen varit servad ordentligt.

Låsbultar för hjul
Ta med dig hylsor för ev låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem så har verkstaden svårt att få av hjulet för att kunna utföra en ev. reparation.

Töm bilen
Ta bort allt i bilens utrymmen (t.ex. bagageutrymme) om det jobbet som skall göras kräver att man kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.

Lämna bilen på anvisad tid
Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid.

Ersättningsbil
Behöver du ha en ersättningsbil när din bil är på verkstaden så fråga när du bokar din verkstadstid. De flesta Autoexperten verkstäder har ersättningsbil eller hjälper dig gärna att lösa dina transportbehov

Viktigt vid hjulbyte
Tänk på att efterdra hjulen (hjulbultar/hjulmuttrar) efter 10-15 mil.

BEGÄR KOSTNADSFRI OFFERT

0

GENOMFÖRDA SERVICE UNDER 2016

0

VARUMÄRKEN I LAGER FÖR DIREKT LEVERANS

0

BRILJANTA EXPERTER SOM HJÄLPER DIG MED BILEN