• 430 verkstäder, 57 butiker
  • 3 års funktionsgaranti på reservdelar
  • 12 mån fri assistansförsäkring vid service

Bilverkstan Nils Lundqvist i Värnamo

Rekommenderar verkligen! Mycket smidigt, bra pris och inget strul!!

Hej Jag uppskattade processen för offertförfrågan och bokning online. Fick snabb respons och kunde välja en tid som passade mig. Men jag uppfattade inte att offerten kom från centralt håll, trodde jag fick den från verkstaden. När jag kom till verkstaden så var det lite rörigt. Den som tog emot mig trodde jag skulle byta dörrlås, inte fönsterhiss. Jag fick frågan om jag ville att de skulle jaga begagnatdel, eller original. Jag som levde i tron att jag fått ett pris på delar och arbete blev lite förvirrad. Jag lämnade bilen, de skulle höra av sig när de konstaterat om del behövde bytas eller ej. De hör av sig, nu med en prisuppgift på 1650 för delen. Inte nu heller någon koppling till offerten. Dessutom är delen inte beställd, den skulle vara tillgänglig först dagen efter. Frågade om totalt pris och mekanikern svävade lite på det, men kanske runt 3-4000. Jag påtalar att offerten låg på 2500 inkl del. De bad att få återkomma och ringde tillbaka och meddelade att de hade en billigare del (från Autoexperten gissar jag) som de kunde sätta in. Trots osäkerhet kring vad detta skulle kosta i slutändan kände jag inte att jag hade något val än att fortsätta nästa dag. Dagen därpå stämmer vi av att arbetet var klart och jag åker och hämtar bilen. Då träffar jag en annan person som skulle räkna ut totalt pris. Han använder offerten och konstaterar att den var korrekt beräknad. Jag kan också använda min rabbatkupong på 500 som var en viktig anledning till varför jag sökte mig till denna verkstad överhuvudtaget. Så totalt 2000 för min del och jag måste säga att jag blev positivt överraskad av det givet det röriga intrycket dagen innan. Det jag kan tycka brister är att jag talat om att hissen behövde bytas och förväntade mig att del finns på plats när reparationen är bokad. Kommunikationen var kanske inte helt tydlig. I övrigt är jag nöjd med arbetet och priset. Mvh Patrik

Mycket nöjd

Hur väl man än planerar sin bilresa kan man inte förutse ett driftstopp. Det enda som är säkert, är att det alltid inträffar vid fel tillfälle. Det är lika ovälkommet på semesterresan med familjen, som i bilkön på vägen till jobbet. När det händer kan det vara skönt att ringa någon som löser problemet. Någon som lagar felet på plats eller ordnar med bärgning till verkstad. Någon som bokar hyrbil, övernattning på hotell eller hemresa. Någon som ger stöd och tar hand om det praktiska. Vem ringer du?

Kostnadsfri försäkring

Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring som ingår varje gång du servar din bil hos oss. Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle. När bilen stannar, ring 0771-61 83 00 så får du den hjälp du behöver. 

Försäkringen lämnar ersättning för hyrbil om fordonet inte kan återställas till körbart skick inom 2 timmar. OBSERVERA dock det totala maxbeloppet per assistanstillfälle är 5000 SEK.

 

Så här gör vi din bilresa tryggare

• Assistans inom hela Sverige.

• Avhjälpning av felet på plats, alternativt

• Bärgning till närmaste Autoexperten (inom 100 km), eller annan bilverkstad  som kan åtgärda felet.

• Hyrbil om felet inte avhjälpts inom 2 timmar efter ankomst till verkstad, alternativt

• Övernattning på hotell eller hemresa med tåg/flyg.

• Ersättning upp till 5 000 kr vid två tillfällen under giltighetstiden.

Villkor i korthet

Försäkringen täcker tekniska fel och punktering inom Sverige. Fordonet får ha upp till 9 säten och väga högst 3,5 ton. Vissa fordon är undantagna, se fullständiga försäkringsvillkor samt För- och efterköpsinformation.

Du kan även köpa till:

En assistansförsäkring för personbil som gäller i hela Europa (annars gäller försäkringen bara i Sverige). För dig som äger en husbil kan du även köpa till en förmånlig husbilsförsäkring som gäller i hela Europa, fråga oss så berättar vi mer.

Se fullständiga försäkringsvillkor för personbilsassistans Europa och Husbilsassistans Europa

För- och efterköpsinformation, Autoexperten Personbil Europa

För- och efterköpsinformation, Autoexperten Husbil Europa

Serviceboken
Se till att ha med dig bilens servicebok. Detta så att verkstaden kan stämpla den. Då finns det i bilens dokumentation att bilen varit servad ordentligt.

Låsbultar för hjul
Ta med dig hylsor för ev låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem så har verkstaden svårt att få av hjulet för att kunna utföra en ev. reparation.

Töm bilen
Ta bort allt i bilens utrymmen (t.ex. bagageutrymme) om det jobbet som skall göras kräver att man kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.

Lämna bilen på anvisad tid
Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid.

Ersättningsbil
Behöver du ha en ersättningsbil när din bil är på verkstaden så fråga när du bokar din verkstadstid. De flesta Autoexperten verkstäder har ersättningsbil eller hjälper dig gärna att lösa dina transportbehov

Viktigt vid hjulbyte
Tänk på att efterdra hjulen (hjulbultar/hjulmuttrar) efter 10-15 mil.

Kostnadsfritt Prisförslag

0

GENOMFÖRDA SERVICE UNDER 2018

0

VARUMÄRKEN I LAGER FÖR DIREKT LEVERANS

0

BRILJANTA EXPERTER SOM HJÄLPER DIG MED BILEN