• 430 verkstäder, 60 butiker
  • 3 års funktionsgaranti på reservdelar
  • 12 mån fri assistansförsäkring vid service

NH:s Bilmek i Rosersberg AB är en Autoverkstad som utför service och reparationer på samtliga bilmärken. Vi tar även emot lätta lastbilar, släpvagnar och husbilar.

Företaget startades 1983 av Dan Henriksson, som i dag driver verksamheten tillsammans med Nermi Özkök och medarbetare Paul Örkmez och Mohamed Govani. För oss är det oerhört viktigt med nöjda kunder och vi kombinerar därför professionell service med väl utförda arbeten. 

Det ingår alltid en assistansförsäkring när ni servar bilen.             

Hos oss kan du delbetala räntefritt med resurskort genom Autoexperten.

Vi har lånebilar.

Vi har även har ett stort utbud av däck av högkvalitativa märken. Givetvis erbjuder vi även förvaringsmöjligheter för dig som har ont om plats. Vi har även en ny fyrhjulsmätare

Vi har en tvättanläggning där vi utför allt i tvätt och recond.

Verkstaden är belägen på Rosersbergsvägen 47 B, endast 150 meter till pendeltåg.

Välkomna till oss!

Mycket bra och trevliga!

Mycket bra och okomplicerade att ha att göra med. Inger stort förtroende.

Mycket trevligt bemötande! Tvätten jag beställde var väl genomförd och jag är mycket nöjd.

Fick komma snabbt och byta min vindruta som spruckit, tack för ett härligt bemötande!

Mkt snabb återkoppling på min offertförfrågan. Smidig hantering med lånebil. Trevligt bemötande av Danne! Jag fick även ställa frågor direkt till teknikern som arbetat med min bil. Det gjordes en liten miss på offerten men detta åtgärdades och kompenserades på ett professionellt sätt. (tyder på ansvarstagande och yrkesstolthet) Kan varmt rekomendera NH's!

Hur väl man än planerar sin bilresa kan man inte förutse ett driftstopp. Det enda som är säkert, är att det alltid inträffar vid fel tillfälle. Det är lika ovälkommet på semesterresan med familjen, som i bilkön på vägen till jobbet. När det händer kan det vara skönt att ringa någon som löser problemet. Någon som lagar felet på plats eller ordnar med bärgning till verkstad. Någon som bokar hyrbil, övernattning på hotell eller hemresa. Någon som ger stöd och tar hand om det praktiska. Vem ringer du?

Kostnadsfri försäkring

Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring som ingår varje gång du servar din bil hos oss. Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle. När bilen stannar, ring 0771-61 83 00 så får du den hjälp du behöver.

Så här gör vi din bilresa tryggare

• Assistans inom hela Sverige.

• Avhjälpning av felet på plats, alternativt

• Bärgning till närmaste Autoexperten (inom 100 km), eller annan bilverkstad  som kan åtgärda felet.

• Hyrbil om felet inte avhjälpts inom 2 timmar efter ankomst till verkstad, alternativt

• Övernattning på hotell eller hemresa med tåg/flyg.

• Ersättning upp till 5 000 kr vid två tillfällen under giltighetstiden.

Villkor i korthet

Försäkringen täcker tekniska fel och punktering inom Sverige. Fordonet får ha upp till 9 säten och väga högst 3,5 ton. Vissa fordon är undantagna, se fullständiga försäkringsvillkor.

Du kan även köpa till:

En assistansförsäkring för personbil som gäller i hela Europa (annars gäller försäkringen bara i Sverige). För dig som äger en husbil kan du även köpa till en förmånlig husbilsförsäkring som gäller i hela Europa, fråga oss så berättar vi mer.

Se fullständiga försäkringsvillkor för personbilsassistans Europa och Husbilsassistans Europa

Serviceboken
Se till att ha med dig bilens servicebok. Detta så att verkstaden kan stämpla den. Då finns det i bilens dokumentation att bilen varit servad ordentligt.

Låsbultar för hjul
Ta med dig hylsor för ev låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem så har verkstaden svårt att få av hjulet för att kunna utföra en ev. reparation.

Töm bilen
Ta bort allt i bilens utrymmen (t.ex. bagageutrymme) om det jobbet som skall göras kräver att man kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.

Lämna bilen på anvisad tid
Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid.

Ersättningsbil
Behöver du ha en ersättningsbil när din bil är på verkstaden så fråga när du bokar din verkstadstid. De flesta Autoexperten verkstäder har ersättningsbil eller hjälper dig gärna att lösa dina transportbehov

Viktigt vid hjulbyte
Tänk på att efterdra hjulen (hjulbultar/hjulmuttrar) efter 10-15 mil.

BEGÄR KOSTNADSFRI OFFERT

0

GENOMFÖRDA SERVICE UNDER 2016

0

VARUMÄRKEN I LAGER FÖR DIREKT LEVERANS

0

BRILJANTA EXPERTER SOM HJÄLPER DIG MED BILEN