Vi på ProDOB ser dig som kund som vår största tillgång. Vår kompetens och tillgänglighet ser till att just ditt fordon får den service eller reparation som den behöver. Vare sig det gäller personbilar, husbilar, mopedbilar eller varför inte åkgräsklipparen.

ProDOB har även en heltäckande däckservice med bland annat däckskifte för sommar- resp. vinterdäck. I vår däckförvaring/däckhotell kan vi dessutom förvara dina däck/hjul tills det är dags att byta igen. Vi finns naturligtvis där för dig om du får punktering eller om du behöver nya däck och fälgar. ProDOB har däck & fälg till allt som rullar, även till skottkärran.

Vi är anslutna till Autoexperten där kontrollorganet KBV (kontrollerad bilverkstad) kontrollerar vårt arbete. Detta gör att vårt arbete är kvalitetssäkrat. Autoexperten tillhandahåller kvalitativa reservdelar med snabb leverans.

Vi som jobbar på ProDOB är välkända ansikten inom Upplands Väsby med omnejd. Vi har många års erfarenhet av bilar och vi lägger stor vikt vid att se våra kunder nöjda.

Vår verkstad är också certifierad enligt standarden Godkänd Bilverkstad. Det innebär att vårt arbete inom kvalitet, miljö och säkerhet noga granskas av en oberoende tredje part. För din och vår skull ska det alltid kännas tryggt att lämna in bilen hos oss.

Här kan ni läsa mer om vårt arbete med Godkänd Bilverkstad

Tack för att du väntade på att jag skulle hämta bilen

Snabb service

Mycket bra service och bemötande. Kan helt klart rekommendera denna verkstad

Bra bokningsbekräftelse, info vid inlämning, telefonkontakt efter undersökning; utmärkt kommunikation helt enkelt. Trevligt och förtroendeingivande bemötande, flexibla och proffsiga. Håller vad man lovar. En riktig verkstad med riktiga mekaniker!

Trevligt bemötande och snabb service

Verkstaden var mycket tillmötesgående och fixade allt. Centralbokningen gav felaktig prisuppgift och missade att bekräfta bokningen. Verkstaden hade ingen bokning när vi kom dit men löste det ändå.

Bra bemötande, bra service.

Hur väl man än planerar sin bilresa kan man inte förutse ett driftstopp. Det enda som är säkert, är att det alltid inträffar vid fel tillfälle. Det är lika ovälkommet på semesterresan med familjen, som i bilkön på vägen till jobbet. När det händer kan det vara skönt att ringa någon som löser problemet. Någon som lagar felet på plats eller ordnar med bärgning till verkstad. Någon som ger stöd och tar hand om det praktiska. Vem ringer du?

Kostnadsfri vägassistans i hela Sverige

Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring som ingår varje gång du servar din bil hos oss. Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle. När bilen stannar, ring 0771-61 83 00 så får du den hjälp du behöver. 

OBSERVERA dock det totala maxbeloppet per assistanstillfälle är 5000 SEK.

Bilassistans för en tryggare resa

• Vägassistans inom hela Sverige.

• Avhjälpning av felet på plats, alternativt

• Bärgning till närmaste Autoexperten (inom 100 km), eller annan bilverkstad  som kan åtgärda felet.

• Ersättning upp till 5 000 kr vid två tillfällen under giltighetstiden.

Villkor i korthet

Försäkringen täcker tekniska fel och punktering inom Sverige. Fordonet får ha upp till 9 säten och väga högst 3,5 ton. Vissa fordon är undantagna, se fullständiga försäkringsvillkor samt För- och efterköpsinformation.

Du kan även köpa till:

En assistansförsäkring för personbil som gäller i hela Europa (annars gäller försäkringen bara i Sverige). För dig som äger en husbil kan du även köpa till en förmånlig husbilsförsäkring som gäller i hela Europa, fråga oss så berättar vi mer.

Se fullständiga försäkringsvillkor för personbilsassistans Europa och Husbilsassistans Europa

För- och efterköpsinformation, Autoexperten Personbil Europa

För- och efterköpsinformation, Autoexperten Husbil Europa

Serviceboken
Se till att ha med dig bilens servicebok. Detta så att verkstaden kan stämpla den. Då finns det i bilens dokumentation att bilen varit servad ordentligt.

Låsbultar för hjul
Ta med dig hylsor för ev låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem så har verkstaden svårt att få av hjulet för att kunna utföra en ev. reparation.

Töm bilen
Ta bort allt i bilens utrymmen (t.ex. bagageutrymme) om det jobbet som skall göras kräver att man kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.

Lämna bilen på anvisad tid
Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid.

Ersättningsbil
Behöver du ha en ersättningsbil när din bil är på verkstaden så fråga när du bokar din verkstadstid. De flesta Autoexperten verkstäder har ersättningsbil eller hjälper dig gärna att lösa dina transportbehov

Viktigt vid hjulbyte
Tänk på att efterdra hjulen (hjulbultar/hjulmuttrar) efter 10-15 mil.

Få pris & boka

Vad våra kunder säger om oss