Välkommen till Autoexperten när du behöver en bilverkstad i Gustavsberg. Vi kan mer än porslin här i trakten, även om det är just porslinet alla pratar om. Vår pärla är huvudort i Värmdö kommun som av många anses vara den perfekta ö-världen att spendera sina somrar i. Välkommen till Stockholms Skärgård.

Många tar bilen genom vackra Nacka och Värmdö via 222:an till vår skärgårdsstad. Andra tar båten. Vi vet inte så mycket om det är någon som just cyklar hit, vi föredrar bil. Alla bilar. 

Förr hette Gustavsberg Gustafsberg. Och innan det hette det Farsta vik. Och det var just det där med porslinet som gjorde att Farsta vik blev Gustafsberg. För way back på 1600-talet lät Maria de la Gardie anlägga ett tegelbruk i Farsta vik. Hon namngav tegelbruket efter sin man Gustav Gabrielsson Oxenstierna och på den vägen är det. 

En gång var Gustavsberg Wahlgrens värld, syskonen Wahlgren är nämligen uppvuxna här. Bandet Noice härstammar också de härifrån. Ibland tycker våra grannar att vi för oväsen från vår verkstad, men då brukar vi bara berätta om det viktiga jobbet vi gör med att trafiksäkra Gustavsbergs alla bilar genom årliga servicekontroller.  

I kartan här under hittar du din närmaste bilverkstad i Gustavsberg med omnejd. Visste du att när du bokar bilservice på någon av Autoexpertens verkstäder ingår 12 månaders assistansförsäkring? Du får också 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar och självklart behåller du din nybilsgaranti när du servar bilen hos oss (om du råkar ha någon sådan kvar). Klicka in på en verkstad i kartan, kolla pris och boka verkstadstid med några enkla klick. Vi ses!

Söker du en särskild tjänst?