Välkommen att rulla in till oss på Autoexperten när du är i behov av en bilverkstad i Köping. Ja, eller Söping [Söööping], som en del kallar vår stad. Köping är inte bara en viktig hamnstad (vilket man ju kan urskönja ur vår stads namn), vi är också en stark industristad - här har alltid funnits en stor tillverkarglädje. Ett tag kallades Köping för Guldstaden, för att vi hade så många guldföretag på orten. Och här föddes också världsomtalade Hästens Sängar.

Man kan tro att vi bara grejar att fixa service på Volvo härikring eftersom just Volvo pysslat med tillverkning av växellådor för bilindustrin här sedan 1942. Men icke, vi servar och reparerar alla bilmärken. 

1984 satt Jan Guillou i TV och uttryckte att Köping skulle vara Sveriges tråkigaste stad. Struntprat! Vi gav svar på tal och bakade en 510,69 meter lång smörgåstårta som tog plats i Guiness Rekordbok. Så föddes “Tårtgeneralen” och tji fick Guillou.

Kolla upp och kom förbi din närmaste bilverkstad i Köping med omnejd med hjälp av kartan här nere. Vi pratar gärna vidare om Köpings alla smultronställen. Du vet väl att Autoexpertens verkstäder alla är certifierade enligt Godkänd Bilverkstad? Det betyder att du är i trygga händer. Vad behöver du och din bil hjälp med just idag? Service? Reparation? Däckbyte? Eller en AC-service? Vi fixar det mesta som rör din bil! Och tycker du som vi, att det är bättre att underhålla bilen med återkommande service och laga det som är trasigt?

Söker du en särskild tjänst?