Välkommen att studsa in till oss på Autoexperten när du är i behov av en bilverkstad i Järfälla. På Jump Yard i Barkarby har dom inte direkt fast grepp om underlaget. Vi tycker i och för sig att det ser skoj ut men förespråkar helt klart ett konstant bra väggrepp. Och en sak bara, köp inte med några värmeljus från Ikea innan ni kommer hit, blir det varmare och mysigare i våra verkstäder blir det nästan lite för mycket.

Det försiggick en del lurendrejeri häromkring förr i tiden, historierna om den där Lasse-Maja får våra medarbetare att bli alldeles kallsvettiga. För det ska vara tydligt och förutsägbart tycker vi. Nej, allt var inte bättre förr. Våra verkstäder är till exempel mycket bättre nu än de var när Brita Cruus drog igång sin krogverksamhet här i området år 1671. Och framöver blir det om möjligt ännu bättre eftersom vi ständigt påminner varandra om att Längre leve din bil, vilket innebär att vi tycker att man ska ta hand om grejerna så att de håller länge.

Kolla upp din närmaste bilverkstad i Järfälla med omnejd i kartan här nere. Autoexpertens verkstäder är alla certifierade enligt Godkänd Bilverkstad vilket betyder att du är i trygga händer. Vad behöver du och din bil hjälp med just idag? Bilservice? Reparation? Däckbyte?  Eller en AC-service? Vi fixar det mesta som rör din bil. Surfa in på en verkstad i kartan, kolla pris och boka verkstadstid med några enkla klick.

 

Söker du en särskild tjänst?

Varför en Autoexperten bilverkstad.

Vi reparerar din bil och vi lämnar 3 års garanti på våra reservdelar.

Gör du en bilservice hos oss så ingår en assistansförsäkring i 12 månader.

Du kan också dela upp din betalning i upp till 24 månader om du så önskar.

Vi servar och reparerar med godkända reservdelar enligt EUs förordning (1400/2002/EG) därmed förblir biltillverkarens garanti intakt.