Välkommen att sväva in till oss på Autoexperten, likt en fjäril från Hagaparken, när du är i behov av en bilverkstad i Solna. Korv-Ingvar var en välkänd profil i Solna och han skulle nog vara stolt över att de uppkallat Mall of Scandinavia efter en av hans paradrätter - MOS i hamburgerbröd. Stråket, Pampas, Lyckliga gatan och Tivoliparken är skojiga namn från runt om i kommunen. Autoexperten heter vi och vårt namn är framförallt tydligt. Vi är experter på bilar.

När Gustav III blev skjuten på maskeradbalen 1792 avstannade bygget av det storslagna slott som skulle resas i Hagaparken. Istället byggdes Autoexpertens verkstäder. Så står det i våra interna historieböcker. Vi tror kanske inte fullt ut på det men är ändå väldigt stolta över att det var så det gick till. Något som är helt säkert är i alla fall att vi brukar säga Längre leve din bil, vilket innebär att vi tycker att man ska ta hand om grejerna så att de håller länge.

Så vad kan vi hjälpa dig och din bil med idag? Montera dragkrok? Oljebyte? AC-service? I kartan här under hittar du din närmaste bilverkstad i Solna och våra närområden. Visste du att när du bokar bilservice på någon av Autoexpertens verkstäder ingår 12 månaders assistansförsäkring? Du får också 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar och självklart behåller du din nybilsgaranti när du servar bilen hos oss. Surfa in på en verkstad i kartan, kolla pris och boka verkstadstid med några enkla klick. Vi ses!

 

Söker du en särskild tjänst?