Välkommen till oss på Autoexperten när du är i behov av en bilverkstad i Växjö. Ja, för lika säkert som att Fortnox finns i Växjö är att vi gör det. Och Linnéuniversitetet. Visste du förresten att Carl von Linné trodde att svalorna övervintrade under isen på sjöbottnar? Det tror inte vi, men vi tror däremot stenhårt på bra vinterdäck på isiga vägar. Och du vet förstås att Carolina Klüft tävlade för IFK Växjö och att hon alltid hoppade långt. Men visste du att hon aldrig hoppade över ett serviceintervall?

Växjö är en riktigt sportig stad, där tennisspelarna inte är ensamma om att serva bilen. Här håller orienterare koll på både väster, Växjö DFF och Öster så att de hittar de närmaste vägarna runt de många Lakers som finns här. Och en litterär stad. Det ryktas om att Tommy Svensson läser både Lagerqvist och Tegnér på kvällarna. Om du till skillnad från Ola Salo tillhör The worrying kind ger vi dig genast en sak mindre att oroa dig för, nämligen bilens hälsostatus. Kom in till oss så tar vi hand om din bil på bästa sätt.

I kartan här under hittar du din närmaste bilverkstad i Växjö med omnejd. Visste du att när du bokar bilservice på någon av Autoexpertens verkstäder ingår 12 månaders assistansförsäkring? Du får också 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar och självklart behåller du din nybilsgaranti när du servar bilen hos oss. Klicka in på en verkstad i kartan, kolla pris och boka verkstadstid med några enkla klick. Vi ses!

 

Söker du en särskild tjänst?