Bilvård och bilvårdsprodukter

Det är viktigt att du tar hand om och vårdar bilen för att den ska hålla länge och samtidigt se fräsch ut. För att lyckas med det krävs det att bilen är ren såväl på insidan som utsidan. Använd bra och högkvalitativa bilvårdsprodukter och se även till att rengöra fordonet regelbundet för att uppnå bästa möjliga resultat.

Det finns många produkter inom bilvård och de är anpassade för olika ändamål. Därför är det bra att du investerar i olika bilvårdsprodukter beroende på vilka delar av fordonet du ska rengöra. Hos oss hittar du ett välsorterat utbud av bilvård och bilvårdsprodukter från olika varumärken. 

Bilvårdsprodukter för insidan av bilen

Insidan av en bil är för det mesta enkelt att rengöra. Börja med att ta ut lösa delar, exempelvis accessoarer, tillbehör och mattor. Dessa kan du skaka och torka av samt dammsuga vid behov. Använd ett lämpligt rengöringsmedel för tuffare fläckar. Glöm inte heller bort att dammsuga i hela bilen - även i vrår, fack och fickor där det ofta samlas mycket damm.
Tänk också på att öppna upp bilen för att rengöra exempelvis motorn. Till det behöver du specifika rengöringsmedel som löser upp slam. För rengöring av tändstift och ventiler kan en insprutningsrengöring vara till hjälp. Den tar bort avlagringar och förhindrar ny uppkomst. Du kan med fördel använda dig av bra handskar för att skydda händerna när du utför rengöringen.

Tvätta och rengöra utsidan av bilen

För att bilen ska se snygg ut krävs det att du tar hand om dess utsida också. Bilvård och bilvårdsprodukter för denna typ av rengöring inkluderar bland annat vax och poleringar som ger bilen glans och lyster, primerspray, däckglans och spolarvätska som på ett effektivt sätt löser upp fett och tar bort insekter och annat smuts från vindrutan.
Oavsett om du rengör insidan eller utsidan av bilen är det av stor vikt att du använder dig av bra redskap. En hink, smidiga gummihandskar, gummiskrapa och en större tvättborste gör rengöringen enklare och mer effektiv. För en komplett rengöring av bilen kan du även köpa hem ett medel som tar bort dålig lukt i luftkonditionering och andra luftningskanaler.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 55 - 9750 kr

Sortera efter:
Föregående123...11Nästa

Vad våra kunder säger om oss