Om Autoexpertens reservdelar

Autoexperten säljer reservdelar till samtliga bilmärken. Företaget köper sina reservdelar av samma tillverkare som bilindustrin och det är oftast bara kartongen som skiljer delarna åt. Autoexperten säljer reservdelar av motsvarande originalkvalitet.

Världsledande tillverkare

I dagens bilindustri är det en mycket liten del av tillverkningen som sker hos själva biltillverkaren. En allt större del av den produktionen sker hos underleverantörer.
I de flesta fall samarbetar biltillverkaren med underleverantören för att ta fram och utveckla reservdelarna.

Flertalet av leverantörerna producerar inte bara reservdelar utan man utvecklar hela fordonssystem till bilen som sedan implementeras i biltillverkarens modeller.

Autoexperten köper delar från några av bilindustrins största leverantörer, de levererar till biltillverkare både i Europa och i resten av världen. Flera av dessa tillverkare är världsledande inom sina respektive områden, till exempel Bosch, SKF, NGK och Brembo.

Tre års garanti på reservdelar

Autoexperten erbjuder sina kunder tre års funktionsgaranti på alla reservdelar.
Det är även värt att poängtera att de bildelar Autoexperten säljer omfattas av EUs förordning (1400/2002/EG), vilket innebär att biltillverkarens garanti förblir intakt.
Garantin gäller inte vid skada som uppkommit genom:

  • Felmontering.
  • Misskötsel.
  • Olyckshändelse.
  • Yrkesmässig användning.
  • Tävlingsbruk.
  • Normal förslitning/försämring.

Hitta reservdelar och tillbehör till din bil

Sök delar till din bil genom att slå registreringsnumret i fältet till höger eller på första sidan. Till höger söker du också närmsta Autoexpertenverkstad som kan hjälpa dig med din bil. Du hittar även norska fordon och släpvagnar med hjälp av sökfunktionen.

Förutom reservdelar hittar du självklart även biltillbehör hos Autoexperten. Genom sökfunktionen finner du till exempel Thules takboxar och cykelstativ och Hella extraljus som passar just din bil.

I vår katalog så ser du direkt de reservdelar som passar din bil. Vi har över 274 000 fordonskopplade reservdelar och biltillbehör. Du ser både pris samt om de finns tillgängliga i vårt webblager samt din närmaste Autoexperten butik. Du kan köpa delarna direkt i vår webshop med leverans hem till dig.