På Autoexperten i Enköping jobbar vi mest med personbilar. Varken pansarvagnar eller skottkärror tar vi oss an, men vi servar och reparerar alla bilar. I kartan här under hittar du din närmaste bilverkstad i Enköping och våra närområden.

Välkommen in till oss på Autoexperten när du letar en bilverkstad i Enköping - Sveriges närmaste stad. Jo, så kallas vår stad med anor från vikingatiden. Det beror på att vi har 38 städer som grannar inom en 12-mils radie. Så är det fullt hos din bilverkstad i Västerås, Autoexperten i Strängnäs eller hos de som kan serva bil i Uppsala, bara ta en tur till oss! 

Enköping har flera smeknamn. Förr kallades vår stad för Pepparrotsstaden. Det var för att vi var kalasbra på att odla (trumvirvel…) pepparrot. Nu kallas orten också för Parkstaden. Du förstår, medan vi fixar din bilservice eller reparation erbjuder vi 24 parker för dig att förkovra dig i. Ta med dig familjen och vandra genom och mellan parkerna. Stadens kronjuvel är Drömparken som är något alldeles extra, och så finns det en massa mindre så kallade fickparker. Vi är bättre på att fickparkera.

Enköping är också Militärstaden. På Enköpings garnison har olika förband inom Sveriges Försvarsmakt tagit plats sedan tidigt 1940-tal.

Visste du att när du bokar bilservice på någon av Autoexpertens verkstäder ingår 12 månaders assistansförsäkring? Du får också 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar och självklart behåller du din nybilsgaranti när du servar bilen hos oss. Klicka in på en verkstad i kartan, kolla pris och boka verkstadstid med några enkla klick. Vi ses!

 

Söker du en särskild tjänst?