Välkommen till oss på Autoexperten när du är i behov av en bilverkstad i Haninge. Till skillnad från Musköbasen har vi inga hemligheter och låter all information ligga väl synlig ovanför vattenytan. Men så är vi heller inte alternativet för dig som ska till att serva din Ubåt.

Bilar är vi dock proffs på. Du som inte vill ge dig på att tyda någon av de många runstenar i kommunen gör helt rätt i att söka information om Autoexperten här på hemsidan.

På havsbotten i farvattnen utanför Dalarö ligger flera kända skeppsvrak. Där ligger de bra. När det kommer till bilar och ordet “vrak” i samma mening tar vi med bestämdhet avstånd. Vi säger istället Längre leve din bil vilket innebär att man tar hand om grejerna så att de håller länge. På Riksidrottsgymnasiet i Haninge kommun finns Karate som inriktning och Karate betyder tom hand. Men vi har oftast händerna fulla av verktyg för att se till att varje bil som passerar igenom vår verkstad ska komma ut igen som en fullriggare i topptrim. 

Kolla upp din närmaste bilverkstad i Haninge med omnejd i kartan här nere. Autoexpertens verkstäder är alla certifierade enligt Godkänd Bilverkstad vilket betyder att du är i trygga händer. Vad behöver du och din bil hjälp med just idag? Service? Reparation? Däckbyte?  Eller en AC-service? Vi fixar det mesta som rör din bil! Och tycker du som vi, att det är bättre att underhålla bilen med återkommande service och laga det som är trasigt? Vi hjälper dig att få din bil att leva längre.

Söker du en särskild tjänst?