Välkommen på ett avspänt besök till oss på Autoexperten när du är i behov av en bilverkstad i Skellefteå. Söker du spänning kan du alltid prova borta hos Northvolt. Och behöver du ännu mer spänning rekommenderar vi att du läser något av Stina Jackson. Från Kåge kan man köra både norrut och söderöver för att komma till våra verkstäder. Och är man ute vid Rönnskär är Autoexperten alldeles i närheten. 

Är bilen paj är det Autoexperten du behöver. Och när det är dags för bilservice lika så. Men är du hungrig och sugen på paj i världsklass (eller i Västerbottenklass som vi brukar säga), då har dom vad du söker i Burträsk. Men i våra verkstäder är det som sagt lugna puckar. Förutom när det drar ihop sig till slutspel förstås, för då kan det vara lite spänt även hos oss måste vi medge. Det är inte som när Hanna Marklund lirade i Sunnanå och man nästan på förhand visste att det skulle bli vinst. 

I kartan här under hittar du din närmaste bilverkstad i Skellefteå och våra närområden. Visste du att när du bokar bilservice på någon av Autoexpertens verkstäder ingår 12 månaders assistansförsäkring? Du får också 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar och självklart behåller du din nybilsgaranti när du servar bilen hos oss (om du råkar ha någon sådan kvar). Klicka in på en verkstad i kartan, kolla pris och boka verkstadstid med några enkla klick. Vi ses!

 

 

Söker du en särskild tjänst?

Vi tror på att i första hand laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Hållbart, enkelt och smart!

Autoexperten erbjuder dig och din bil

  • bibehållen nybilsgaranti när du servara din bil hos oss
  • 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • 12 månaders gratis assistansförsäkring vid bilservice
  • hjälp oavsett var i landet du befinner dig - Vi har 350 bilverkstäder i Sverige
  • möjlighet att delbetala verkstadsjobbet räntefritt i upp till 24 månader.