Välkommen! Vi öppnar garageporten till oss på Autoexperten för dig som önskar en bilverkstad i Södertälje. När arbetsdagen är slut fäller vi såklart ner porten igen så att barnen i området kan öva sina tennisslag tills de är lika bra som Björn Borgs. Barnen och just din bil är nämligen det viktigaste för oss. Men när vi servar din bil har det inget med tennis att göra och även om vi gillar basket så är dunk hos oss är något man har bensin eller diesel i. Man kan säga att hos oss är det lugna puckar, till skillnad mot vad det brukar vara i Scaniarinken.

Oavsett om du kommer från fabriken, labbet eller bara är ute på en liten kringla så kan du känna dig som hemma här hos oss på Autoexperten. Vill du uppleva experiment som kan gå lite hur som helst så rekommenderar vi istället Tom Tits, för här hos oss på verkstan brukar det bli rätt varje gång, vilket ju är bra men kanske inte lika spännande.

Kolla upp din närmaste bilverkstad i Södertälje med omnejd i kartan här nere. Autoexpertens verkstäder är alla certifierade enligt Godkänd Bilverkstad vilket betyder att du är i trygga händer. Vad behöver du och din bil hjälp med just idag? Service? Reparation? Däckbyte?  eller en AC-service? Vi fixar det mesta som rör din bil! Och tycker du som vi, att det är bättre att underhålla bilen med återkommande service och laga det som är trasigt? Vi hjälper dig att få din bil att leva längre.

Söker du en särskild tjänst?

Varför en Autoexperten bilverkstad.

Vi reparerar din bil och vi lämnar 3 års garanti på våra reservdelar.

Gör du en bilservice hos oss så ingår en assistansförsäkring i 12 månader.

Du kan också dela upp din betalning i upp till 24 månader om du så önskar.

Vi servar och reparerar med godkända reservdelar enligt EUs förordning (1400/2002/EG) därmed förblir biltillverkarens garanti intakt.