Välkommen till oss på Autoexperten när du är i behov av en bilverkstad i Täby. Även då både Gudrun Schyman, Lars Leijonborg och Fredrik Reinfeldt varit hemma i Täby så håller vi oss politiskt neutrala. Vänster eller höger framhjul är så långt vi sträcker oss på den politiska skalan. Det vi däremot tar ställning för är Längre leve din bil, vilket innebär att vi tycker att man ska ta hand om grejerna så att de håller länge.

Fredde från Solsidan, Farbror Barbro och Kenny Starfighter har det gemensamt att de alla gestaltats av Täbysonen Johan Rheborg. Kenny är vår favorit, superhjälte som han är. Men det är ett modifierat citat från Farbror Barbro som vägleder oss i vårt dagliga arbete: “Det finns inga genvägar till den perfekta bilservicen”. Men det gäller bara för oss. För dig finns en genväg, och den går raka vägen till en av våra verkstäder. 

Är det dags att serva bilen? Då har du hittat rätt. Kolla upp din närmaste bilverkstad i Täby med omnejd i kartan här nere. Autoexpertens verkstäder är alla certifierade enligt Godkänd Bilverkstad vilket betyder att du är i trygga händer. 

Vi servar och reparerar dn bil efter konstens alla regler på ett fackmannamässigt sätt enligt din biltillverkares instruktioner. Det innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om du råkar ha en sådan kvar. Du får också 12 månaders fri assistansförsäkring vid bilservice och 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar vi använder i arbetet med din bil.

 

Söker du en särskild tjänst?