I sociala medier kan man enkelt sprida kunskap, inspiration och budskap till sina målgrupper. Vi trivs i sociala medier - där har vi en fantastisk möjlighet att interagera med alla våra följare.

Autoexperten har såväl en Facebooksida som en sida på LinkedIn, Instagram och Youtube. På Facebook får du, och våra övriga 30 000 följare, ta del av nyheter, kampanjer och mycket annat. Dessutom kan du där ställa frågor till oss som vi gärna besvarar, oftast snabbt som blixten. Det är viktigt för oss att ha en god dialog med våra kunder och den som sker via Facebook är inget undantag. Vi finns där för att hjälpa dig som kund helt enkelt. Till vår Facebooksida >>

På LinkedIn delar vi nyheter inom Autoexperten, lediga jobb samt branschnyheter. Du tar snabbt och smidigt del av Autoexpertens flöde om du följer oss på LinkedIn.

Följ oss gärna på Instagram för ett enrgifyllt flöde som uppdateras frekvent.

Även på Youtube finns vi. Här är vår Youtubesida. Vi har även en serie på Youtube där vi får följa våra verkstäder när de lagar, servar eller extrautrustar sina kunders bilar. Serien heter "Längre leve din bil" och du hittar den här.