Hjulbultar och hjulmuttrar

Hjulbultar är någonting som alla bilägare har, även om du kanske inte är medveten om det. En hjulbult och en hjulmutter är det som fäster ditt däck till hjulhuset. Beroende på vilken typ av bil du har och vilka däck du använder behöver du olika antal bultar och muttrar, samt i olika storlekar. Vanligast på personbilar är fyra eller fem bultar.

Det är viktigt att använda rätt typ av hjulbultar och muttrar för att du ska kunna köra säkert. Därför säljer vi en stor mängd olika varianter och storlekar så att du ska kunna hitta den rätta varianten till din bil. Vi har också låsbultar som är en fördel ifall du har exklusiva och dyra fälgar som riskerar att bli stulna.

Att montera hjulbultarna

Att montera hjulbultar behöver inte vara så svårt, men det är viktigt att det görs på rätt sätt. Det finns en del saker att tänka på när du ska göra det, så som att inte spänna dem för hårt men inte heller för löst. Det första är att använda rätt hjulbultar och hjulmuttrar för din och andras säkerhet.

Du ska även spänna bultarna i slumpmässig ordning för bästa resultat. Vi säljer hjulbultar som måste bytas vid varje demontering, men även de som håller under flera demonteringar. Se till att du väljer den variant som passar din bil och välj sedan själv om du vill ha de som ska bytas varje gång eller de som du kan återanvända.

Vilka hjulbultar och hjulmuttrar passar dig?

När du handlar hos oss kan du fylla i ditt fordons registreringsnummer för att endast visa de produkter som passar till din bil. På så sätt kan du enkelt hitta de hjulbultar och hjulmuttrar som passar dig. Vi har produkter i olika prisklasser så att alla ska kunna köpa högkvalitativa bultar och muttrar till sina däck utan att gräva hål i plånboken.

Det är mycket viktigt att du väljer rätt bultar för att du ska köra säkert. Om du är osäker på vilka du ska köpa kan du fråga oss om hjälp. Vissa av våra hjulbultar kan du köpa i paketsatser, medan andra säljs styckvis. Glöm inte att kontrollera dina bultar med jämna mellanrum för att alltid kunna köra säkert.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Tillverkare Rensa filter

Prisintervall: 16 - 2800 kr

Sortera efter:
Föregående123...12Nästa

Vad våra kunder säger om oss